Flexibilitate si castiguri mult visate, cu Studio20!

Flexibilitate si castiguri mult visate, cu Studio20!
  calendar_month   update 24 Nov 2022, ora: 14:13      
Dacă nu ai experiență, nu trebuie să îți faci griji că vei nimeri la un job strict, cu un program rigid și salariu neatractiv și deloc motivant. Alege să te angajezi ca model de videochat în cadrul Studio20 și vei vedea cum, după doar câteva luni, acest job îți va aduce numeroase beneficii și satisfacții!

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul videochat-ului și numeroase sedii atât în țară, cât și în străinătate (în Cehia, Ungaria, Columbia și SUA), Studio20 este de departe unul din cele mai cunoscute studio-uri de videochat la nivel internațional. Desigur, nu ar fi ajuns la această faimă dacă modul în care își desfășura activitatea nu era corect și avantajos pentru toate părțile implicate – în special pentru modelele de videochat, jucători cheie ai afacerii.

Fiind o echipă dedicată succesului pe plan profesional și al satisfacțiilor pe plan personal ale modelelor de videochat, Studio20 caută să stabilească o relație de lucru benefică reciproc. Astfel, desigur, totul se realizează într-un cadru legal, noile modele fiind angajate pe baza unui contract de muncă înregistrat corespunzător. Iar pentru ca parteneriatul să fie unul echitabil și de lungă durată, beneficiile pentru modelele angajate la Studio20 se bazează pe două aspecte esențiale în vederea unui echilibru perfect dintre viața personală și cea profesională: flexibilitatea programului de lucru și câștiguri minime salariale lunare garantate cu bonusuri suplimentare pe baza performanței individuale.Pentru început, să ne axăm pe aspectul legat de flexibilitate. Pr scurt, fiecare model are libertatea de a-și decide programul de lucru. Detaliat însă, începem prin a menționa că se pot încheia contracte de muncă full-time sau part-time, în funcție de necesitățile fiecărui model. Ulterior, se va lucra în ture care se stabilesc pe baza preferințelor individuale: în timpul zilei, seara sau noaptea. Tot legat de flexibilitate, trebuie menționat și faptul că fiecare model în parte are posibilitatea de a alege de unde dorește să lucreze: fie de la unul din sediile Studio20 sau din propria locuință.

Prin această flexibilitate, atât referitoare la programul de lucru, cât și la locul unde își desfășoară fiecare activitatea, un job în cadrul Studio20 presupune mai puține restrângeri. În primul caz, libertatea de a alege când dorește fiecare model să își stabilească turele permite un control mai mare asupra timpului liber. Astfel, este jobul ideal în special pentru studente, care în timpul zilei doresc să se concentreze pe cursurile de la facultate. Iar referitor la lucrul de acasă, acest aspect este cu atât mai avantajos cu cât, în ciuda numărului mare de sedii Studio20 la nivel național, este foarte probabil să fie doritoare și în orașe mai mici sau din mediul rural, care nu pot face naveta zilnică până la un oraș mai mare.

În continuare, vom discuta și despre pachetul salarial extrem de avantajos, indiferent de nivelul de experiență al modelului nou-angajat în cadrul Studio20. Pe lângă salariul de bază lunar, toate modelele de videochat vor beneficia de numeroase comisioane și bonusuri de performanță, care vor duce la creșteri semnificative ale câștigurilor lunare. Totul va fi, desigur, realizat și calculat în mod legal; astfel, în fiecare lună se va semna un act adițional înc are se vor detalia următoarele: totalul în valută, cursul valutar, suma în lei, procentul care îți revine, taxele și impozitele reținute și suma netă care îi revine în final modelului.În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt prezentate pe scurt în cele ce urmează:

- venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare (indiferent de nivelul de experiență);

- comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

- bonusuri de 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

- bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat în funcție de veniturile obținute;

- după 3 luni de activitate, ai posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile realizate lunar.

În concluzie, cu Studio20 vei avea atât timpul, cât și fondurile necesare pentru a te axa pe ceea ce este cel mai important pentru tine: studii, călătorii, casă, hobby-uri sau orice altceva care ține de dezvoltarea ta sau de pasiunile sau hobby-urile personale. Contactează echipa Studio20 și fă pasul spre o carieră de succes ca model de videochat, pentru un viitor în care nu vei duce lipsă de nimic!


Recomandari