Ghid de pupat seful... pe obraz!

Ghid de pupat seful... pe obraz!
  calendar_month        
Pe acest pamant exista oameni care muncesc pe rupte si nu sunt apreciati de sefi, si mai exista o categorie de angajati care pupa oriunde cu atata foc incat incep sa miroasa si sunt avansati pentru asta!

Acest articol e pentru aceia care iubesc mirosul... obrazului de dimineata sau pentru aceia care si-ar dori acest parfum intr-o zi.

Vei avea nevoie de:

O persoana cunoscuta care sa aiba succes in cariera.
Vointa pentru a sacrifica orice urma de demnitate pe care o poti avea.

Pasii de urmat

Pentru a pupa bine, trebuie sa muncesti din greu. Nu va trebui sa faci asta foarte multa vreme, ci doar indeajuns de mult pentru ca toata lumea sa observe ce tactica ai.

Aminteste-ti: la intrarea pe usa biroului, chiar trebuie sa renunti la demnitate! Chiar nu poti sa ai, nici macar o urma, de respect de sine.

Trebuie sa ajungi mereu la timp la serviciu si sa fii mereu la cheremul sefului, chiar si in week-end, de sarbatori sau de aniversarea copilului tau.

Fii mereu de acord cu ceea ce-ti spune superiorul tau, chiar daca crezi ca e un idiot si ca toate ideile sale sunt ridicole si stupide.

Cand seful te insulta, razi cu el!

Cand seful insulta pe altcineva, razi alaturi de el si repeta insulta.

Cand sotul te suna si-ti spune sa vii acasa, ai grija sa-l tirmiti la plimbare de fata cu seful. Astfel castigi extra-puncte de miros!

Cand seful iti spune sa cureti mizeria facuta de el, pune pe altcineva de nivelul tau s-o faca. Astfel ii vei demonstra sefului ca esti la fel de patetica si aroganta ca el.

Cand superiorul tau e dat afara si tu esti retrogradata, iti vei da seama ca ai muncit degeaba. Nu vei ajunge in viata ta sef pentru ca nimeni nu apreciaza oamenii fara demnitate si care accepta sa fie tratati ca niste papusi. Acest caz e valabil daca ai sefi cu coloana vertebrala, caci daca nu, vor aprecia pe cineva asemanator lor.

Avertisment:

S-ar putea chiar sa-ti placa sa faci asta.
La final, probabil ca vei ramane fara prieteni si familie.

Ele.ro a lansat primul serial interactiv din .ro: La mana ta. Vizioneaza episodul pilot !

Recomandari