Intalnirea de 10 ani - subiect de interes sau nu?

Intalnirea de 10 ani - subiect de interes sau nu?
  calendar_month        
Ca la toate intrebarile, raspunsul este "Depinde". Intalnirea de 10 ani, organizata traditionalist, pentru promotiile de liceu si de facultate, trezeste reactii diverse oamenilor ce urmeaza a fi implicati intr-o astfel de manifestare.

Daca stam bine si ne gandim, aceasta intalnire poate totusi sa afecteze psihicul nostru in mult mai multe moduri decat ar parea la prima vedere.

Nu ne va invada numai gandul ca ne vom vedea colegi dragi sau ca va trebui sa suportam prezenta colegilor mai putin dragi. Va trebui de asemenea sa iesim in fata clasei pentru a ne prezenta realizarile din ultimii 10 ani, sau insuccesele, dupa caz. Va trebui sa sustinem privirile admirative sau critice care ne sunt adresate de diriginta sau dirigintele de la catedra, de comisia de profesori din partea cealalta a clasei, si de clasa, plina de cele mai multe ori, de fosti colegi, care ne sunt actuali prieteni sau persoane total indiferente, cu care probabil nici nu ne mai salutam.

In lumea vitezei si a individualismului, aceste intalniri in cele mai multe cazuri sunt privite cu scepticism. Dar ascultand povesti ale celor care au participat, cand chiar si cei care erau plecati din Romania si-au ingaduit sa ajunga la o astfel de intalnire de la care aproape toti participantii au plecat cu zambetul pe buze, as fi tentata sa cred ca ar merita incercata aceasta experienta.

Pana la urma, este un moment propice sa ne facem un mic bilant al felului in care am devenit oameni in adevarul sens al cuvantului, sa vedem si alte povesti de succes, sa tragem invataminte si sa reinnoim prietenii.

In cazul vostru, intalnirea de 10 ani ce impresii v-a lasat? Sau cum credeti ca s-ar desfasura? Hai sa vorbim pe forum despre impresii sau ganduri legate de intalnirea de 10 ani .

Recomandari