Lansare cursuri gratuite pentru someri

Lansare cursuri gratuite pentru someri
  calendar_month        
SC Compania de Investitii pentru Turism SA, in calitate de beneficiar al proiectului ID 77135 "Calificari pentru servicii in turism si ingrijire sociala", cofinantat din Fondul Social European din Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 anunta deschiderea programului de formare profesionala pentru meseriile de bucatar si cofetar-patiser.

Cursurile de desfasoara in localitatea Bran, intr-o locatie adecvata pentru realizarea unor programe de calitate ("La Poarta Branului", str. Sextil Puscariu nr. 24, Bran, judetul Brasov).

Cei sase formatoria€"specialisti in Arta Culinaraa€"isi vor pune la dispozitia cursantilor toata experienta si profesionalismul astfel incat la final cursantii sa poata intra pe piata muncii pregatiti pentru cei mai exigenti clienti.

La programele de formare pentru calificarile de bucatar si cofetar-patiser vor participa 84 de persoane, someri inregistrati sau de lunga durata (femei si tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani) din judetul Brasov, cu prioritate localitatile Bran, Moieciu, Zarnesti, Codlea, Rasnov si Fundata.

La finalul cursurilor, participantii vor primi diploma recunoascuta de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Program deschidere cursuri:

Ora 11.00a€"primirea cursantilor

Ora 11.30a€"cuvant de deschidere manager de proiect Gabriela Berechet

Ora 12.00a€"prezentarea trainerilor

Ora 12.30a€"deschiderea cursurilor (prezentarea modulelor de curs, prezentarea materialelor suport pentru curs)

Mai multe detalii puteti afla consultand site-ul proiectului www.calificariturismsiingrijire.co.cc

Recomandari