Lucruri bune obtinute din recesiunea economica (II)

Lucruri bune obtinute din recesiunea economica (II)
  calendar_month   update 12 Feb 2010, ora: 15:53      
Am fi nebuni daca am spune ca recesiunea economica e un lucru pozitiv.

Economia in declin ne-a lovit din greu, ne-a golit portofelele, spiritul si increderea. Insa din incercarile grele se nasc miracole!

Iata ce lucruri bune ne aduce recesiunea!

Citeste aici partea I a articolului!

Creativitate mai mare

N-ai bani sa-ti innoiesti garderoba de primavara? Nicio problema, multa lume e in aceeasi situatie. E timpul sa organizezi o vanatoare de haine uitate in propriul sifonier si sa le readuci in actualitate.

Infrumuseteaza vechiul pulover cu o brosa, taie fusta care ti se pare ca e incredibil de lunga. Fii creativa si in alte domenii: cheama-ti prietenii acasa si uitati-va la DVD-uri in loc sa dati bani pe biletele la film. Vei vedea ca viata are farmec si cu bani putini!

Incredere in propria persoana

Ai tinut cu dintii de job in timp ce ti-ai vazut partenerul devenind somer? Multi barbati au ramas fara locul de munca in perioada aceasta de criza economica, deoarece ei lucreaza in domeniile cele mai afectate (constructii). Inseamna ca, din moment ce tu esti cea care aduce banii in casa, orgoliul tau a crescut in mod considerabil.

Desigur, poate nu e chiar situatia la care ai visat intotdeauna, insa nu-i asa ca te simti bine stiind ca iti poti intretine familia atunci cand situatia devine grea?

Ai mai mult respect pentru mediul inconjurator

Pretul benzinei a crescut, veniturile oamenilor au scazut, iar multi dintre ei nu-si mai permit sa mearga cu masina, preferand bicicleta si mersul pe jos sau cu mijloacele de transport in comun. Astfel beneficiaza atat mediul inconjurator, cat si propria noastra sanatate!

Recomandari