Motive pentru care oamenii sunt concediati

Motive pentru care oamenii sunt concediati
  calendar_month        
Exista nenumarate scuze si motive pentru care cineva este concediat de la munca. Fie ca este vorba de intarzieri repetate, de atitudine agresiva sau de hotie. Va prezentam sapte dintre cele mai comune motive pentru care angajatorii renunta la serviciile angajatilor.

7.Intarzierile

Nepunctualitatea este probabil cea mai intalnita cauza in cazul concedierilor . Cand cineva intarzie si nu recupereaza timpul pierdut, insala sistemul de plata. Daca intarzierea este de cateva minute, nu este nicio problema, daca insa depaseste o ora sau ceva de genul, compania sufera.

6.Atitudine proasta

Angajatii care urla la seful lor, nu au o viata prea lunga in postul respectiv. Cand un superior isi pierde controlul asupra unui angajat, tinde sa-l concedieze. Poti intra in conflicte fatale cu superiorii daca ai o atitudine agresiva.

5.Nu poti fi contactat

Asigura-te ca ai legatura cu munca si daca lipsesti nemotivat, deoarece poti intra in dizgratii daca nu esti usor de gasit. Unii oameni au o problema din acest punct de vedere, dar este o problema legata de rezolvarea problemelor.

4.Furatul de la munca

Nu fura nimic de la munca, pentru ca unei companii nu-i place sa piarda bani aiurea, sau mai rau, poti ajunge chiar la inchisoare. Unele companii te lasa in pace, insa altele iti vor pune probleme intr-o eventuala incercare de angajare in alta parte.

3.Nu te certa sau bate cu alti colegi

Niciodata nu te certa cu colegii la munca. Nu merita efortul sau problemele care pot duce pana la concediere. De ce sa te bati si sa faci o scena? Stiti cati oameni isi pierd locul de munca in industria constructiilor, in acest fel?

2.Artagos cu colegii

O noua lege a fost data pentru cei care tachineaza colegii la munca. De acum, seful poate stopa astfel de probleme cu o concediere directa.

1.Eviti sa muncesti sau nu-ti faci bine treaba

Toate acestea s-ar putea sa-ti apara pe evaluarea ta periodica. Nimeni nu vrea sa plateasca angajati care nu-si fac treaba. Cand te prostesti si eviti munca, ii incurci si pe altii, sau chiar amani rezolvarea unor proiecte ale companiei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Fecioara
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right