O altfel de dragoste!

O altfel de dragoste!
  calendar_month        
De multe ori cand auzi ceva despre `dragoste` sau despre `a iubi` te gandesti poate in primul rand la minunatele sentimente care se pot naste intre doua persoane, eu insa m-am gandit si la o altfel de dragoste...dragostea de muzica. As putea spune foarte usor ca m-am indragostit de muzica.

Cand sunt trista ascult muzica, cand sunt fericita ascult muzica, cand vreau sa ma relaxez ascult muzica...ce mai! Muzica face parte din viata mea.

De mic copil mi-a plaut sa cant si sa ascult muzica...deja devenisem un fan inrait al radiourilor. Ascultam pana noaptea tarziu tot felul de emisiuni si visam cu ochii deschisi. Acum am mai crescut putin si chiar daca poate intr-un fel am renuntat la gandul de a mai ajunge o mica vedeta, undeva pe o scena...totusi nu am renuntat la muzica. Tocmai de aceea imi doresc sa ajung sa lucrez intr-un radio.

Momentan nu am experienta necesara dar cu siguranta am s-o castig pe parcurs pentru ca asa cum se spune, meseria se invata la locul de munca. M-am indragostit de radio si pentru faptul ca am avut ocazia sa imi fac prieteni care lucreaza in domeniu si care mi-au oferit minunata placere de a patrunde in lumea de vis a unui studio adevarat de radio. Mi-a placut extrem de mult si pentru ca mai am si papagal cum rad de mine unii prieteni...eu cred ca am sanse.

Totul insa ramane de vazut. Cine stie? Poate ca odata si odata am sa am sansa sa lucrez intr-un radio si sa imi indeplinesc un vis...un vis plin de dragoste!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

pierdut..
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right