Sapte semne ca seful nu te place

Sapte semne ca seful nu te place
  calendar_month        
Aproape niciodata nu decidem cine este seful nostru.

Chiar daca nu-ti plac superiorii, este in interesul tau sa fii profesionista.

Ce faci insa in cazul nefericit in care seful nu te are la suflet si cum iti dai seama de asta? Lista de mai jos prezinta sapte semne evidente ca seful nu te place.


1.Sarcini inutile
Primesti in ultimul timp tot mai multe sarcini pe care altii nu vor sa le faca si task-uri care nu te ajuta cu nimic in cariera? Ei bine, acest fenomen s-ar putea datora faptului ca seful tau nu te place si incearca sa te demoralizeze.

2.Subiecte negative
Singurele discutii pe care le ai cu seful tau sunt cele legate de nemultumirea sa fata de performantele tale? Nu l-ai auzit niciodata sa spuna ceva pozitiv despre tine de foarte mult timp? Colegii tai stiu si despre cea mai mica greseala pe care o faci?

3.Prea multa munca
Ti se pare ca ai de rezolvat prea multe probleme la munca? Esti atat de ocupata cu serviciul incat nu-ti permiti sa stai in fiecare weekend acasa, iar vacantele sunt foarte rare? Acesta este unul dintre semnele care pot dovedi sentimentele sefului tau fata de tine.

4.Transfer
Ai fost transferata intr-o alta locatie, grupa sau birou, fara sa fii intrebata daca esti de acord? Pentru mine, asta pare un semn clar ca superiorii nu sunt incantati de tine si vor sa scape fara sa te concedieze.

5.Masuri extreme
Ai facut vreodata o greseala sau ceva nu a mers bine, iar sanctiunea pe care ai primit-o s-a dovedit extrem de severa in comparatie cu ce ai facut gresit? Asta dovedeste inca o data ca seful tau are ceva personal cu tine.

6.Informatii confidentiale
Te-ai confesat vreodata sefului tau in legatura cu o problema personala si a doua zi tot biroul stia despre micul tau secret, pe care nu l-ai divulgat nimanui? Exista doua posibilitati, ori seful a vrut sa faca putin misto de tine, ori pur si simplu nu te place.

7.Esti exclusa
Ai fost vreodata exclusa dintr-o sedinta, oficial sau neoficial? Ai realizat vreodata ca s-au luat decizii importante asupra proiectului tau, fara ca tu sa fii chemata sa asisti?

Recomandari