Training & Consultanta in dezvoltare organizationala

Training & Consultanta in dezvoltare organizationala
  calendar_month        
Trainingul este, in sistemul privat si nu numai, un mijloc de dezvoltare a abilitatilor si de imbogatire a cunostiintelor angajatilor. De asemenea, prin training se mai poate obtine si o motivare a personalului, fapt extrem de important in functionarea coerenta a unei companii. Resursa umana este cea mai importanta componenta a unei companii, si prin urmare ea trebuie sa beneficieze periodic de servicii precum trainingurile.

In prezent, pe acest segment de piata exista sute de firme care ofera servicii in domeniul resurselor umane. Lucrul cel mai important e insa ca programul de training sa raspunda nevoilor clientului, pentru ca daca acesta nu e adaptat la cerintele firmei, nu prea ajuta la nimic.

MMS Consulting activeaza din 2003 in domeniul management-ului, fiind rezultatul unei experiente de peste zece ani in arii precum training si consultanta.

MMM Consulting isi propune sa isi ajute clientii sa-si puna in practica viziunea de afaceri, sa-si duca la indeplinire strategia, sa isi urmeze directiile in timpul si bugetul stabilit. Noi lucram cot-la-cot cu clientii nostrii pentru:
• clarificarea si detalierea viziunii lor asupra viitorului
• planificarea initiativelor necesare atingerii acestei viziuni
• transformarea initiativelor in proiecte concrete de schimbare, si apoi...
• sprijinirea acestor proiecte prin managementul resurselor si/sau training si programe de dezvoltare pentru personal.


"Noi credem ca cei mai multi dintre clientii nostri au un scop bine definit, stiu exact unde doresc sa ajunga cu afacerea lor, dar intampina diferite dificultati in atingerea acestui scop in intervalul prestabilit, fie datorita personalului insuficient sau cu o pregatire inadecvata, fie pur si simplu nu detin mijloacele necesare. Datoria noastra este sa sprijinim personalul companiilor client astfel incat acesta sa poata face fata schimbarilor necesare pentru atingerea scopurilor organizatiei si sa-si dezvolte abilitatile pentru a face fata mai bine acestor schimbari."MMM Consulting a dezvoltat in cursul anilor workshop-uri si programe de dezvoltare personalizate si create pentru a avea impact maxim asupra companiei d-voastra. Procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, urmand atat un ciclu natural cat si rational. Cu ajutorul exemplelor, jocurilor de rol, studiilor de caz si exercitiilor pe care le furnizam stabilim o legatura intre ceea ce este deja cunoscut si ceea ce un este inca insusit de participante.

"Colaboram cu MMM Consulting de cativa ani in proiecte de training managerial. Avantajul de a lucra cu aceasta firma de consultanta a fost dedicarea totala de care au dat dovada fata de grupul nostru adaptarea perfecta a sesiuniilor de training. De fiecare data rezultatele au depasit asteptarile atat in ceea ce priveste abilitatea de a transmite mesajul dorit cat si satisfactia managerilor care au asistat la sesiunile de training. De aceea, recomand MMM Consulting si datorita excelentelor calitati organizationale. Datorita realizarilor de pana acum, grupul nostru are incredere in MMM Consulting si va apela dinou, si in viitor, pentru programele de dezvoltare in management."
Stefano Albarosa - CEO Cefin Group

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right