Ambient lanseaza a doua editie a `Tombolei Mesterului`

Ambient lanseaza a doua editie a `Tombolei Mesterului`
  calendar_month        
Dupa succesul campaniei "Tombola Mesterului" finalizata de Craciun, Ambient lanseaza, intr-o forma familiara participantilor, editia de primavara a acestei campanii.

Actiunea "Tombola MesteruI Ambient" se desfasoara in perioada 1 februarie - 15 aprilie 2011 in toate cele 12 orase in care Ambient este prezent prin Centre Comerciale si puncte de lucru.

In preajma sarbatorilor de Pasti, cei mai harnici mesteri pe domeniile: materiale de constructii, finisaje sau instalatii vor fi premiati cu echipamente de lucru, unelte profesionale si miei pentru masa de Paste. Marele premiu al campaniei este un autovehicul utilitar Dacia Logan Van, pe care castigatorul o poate folosi la in cadrul lucrarilor pentru amenajarea sau construirea unei locuinte.

"Scopul acestei campanii este de a consolida parteneriatul cu mesterii care executa diverse lucrari pentru clientii Ambient. Incercam astfel sa punem bazele unei colaborari solide iar beneficiile ce rezulta din aceasta relatie vor fi pe termen indelungat", declara Vasile Tiorean, Manager Vanzari Asistate.

Programul "Mesterul casei tale" este organizat de Ambient, in colaborare cu 12 parteneri ;i furnizori - cele mai importante nume din piata romaneasca a materialelor de constructii, finisaje si instalatii: Portotherm, Ferroli, Egger, Ceresit, Rigips, Macon, Powerplus XQ, Tera Plast, Caparol, Cesarom, Bramac si Mondial.

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii si lista castigatorilor vor fi afisate in Centrele Comerciale Ambient si pe www.ambient.ro, sectiunea "Mesterul Casei Tale".

Despre Ambient
Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. Infiintat in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

Recomandari