Arta digitala recomanda un interior Natuzzi

Arta digitala recomanda un interior Natuzzi
  calendar_month        
Piese diferite pot sa rezoneze sublim impreuna, alaturarea lor armonioasa sa declanseze o simfonie desavarsita pentru simturile estetice exersate...

Se intampla atunci cand fiecare piesa, dezbracata de aparenta, se reduce la o esenta tare: Arta.

Vineri seara, pe 24 octombrie, Natuzzi si Galeria de ArtaDigitala115 au adus un omagiu artei contemporane printr-un eveniment rafinat care a gravitat in jurul combinatiei perfecte dintre doua arte: designul de mobilier - prin piesele Natuzzi - si arta digitala- prin lucrarile semnate Aya Kato.

Vernisajul s-a desfasurat in showroom-ul Natuzzi care a gazduit lucrarile de artadigitala ale artistei nipone Aya Kato, creand o atmosfera calda, familiala pentru invitati, care au intrat astfel in atmosfera unui experiment estetic desavarsit, prin excelenta contemporan.

Demonstratia live a artistului Andrei Fantana, care a pictat digital sub privirile invitatilor, a constituit, in acest context, un punct de atractie impresionant al serii.

"Piesele valoroase de mobilier cer sali se alature piese desavarsite de arta contemporana. De aceea, mobilierul Natuzzi si arta digitala vorbesc la unison: despre arta, despre perfectiune, armonie si bun gust.", a spus Camelia Sucu, Presedinte Class Living.

Aya Kato este una dintre cele mai apreciate artiste contemporane din Japonia. Kato a studiat pictura si designul grafic la Universitatea Aichi din Japonia.Si-a expus lucrarile in galerii celebre in orase ca Barcelona, Los Angeles, New York sau Sao Paolo, ceea ce o confirma in calitatea de unul dintre cei mai influenti artisti digitali din lume. Lucrarile ei reprezinta un mix inovativ intre artele Europene si traditiile Japoneze.

Galeria de Arta Digitala 115 este prima galerie din Europa de Est dedicata promovarii artei digitale avand scopul de a face cunoscute creatiile artistice contemporane din intreaga lume prin initierea sau sustinerea diverselor proiecte din campul artei contemporane.

Natuzzi este cea mai mare companie italianade mobila, lider mondial pe segmentul de obiecte de mobilier tapitate in piele. Piesele de mobilier Natuzzi exprima in totalitate conceptul "It`s how you live", bazat pe varietatea alegerii, pretiozitatea materialelor, detaliile si finisajele sofisticate.

Showroom-ul Natuzzi din Romania este un magazin monobrand de tip flagship fiind inaugurat anul trecut de catre compania de mobilier de lux Class Living.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum sa iti asortezi tinuta dupa culoare
  • person

    "adauga-ti un pic de personalitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right