Asternuturi superbe

Asternuturi superbe
  calendar_month        
Ai o casa decorata cu bun-gust? Iata si cateva asternuturi care sa se asorteze cu stilul casei tale!

Anii `70


Liniile se asorteaza cu imprimeul floral specific anilor `70, pentru a rezulta un asternut pe fond gri in tendinte. Este perfect daca restul camerei este ultra-sobru si vrei sa adaugi un aer glumet. Nu este potrivit daca ai mobila in stil vintage, pentru a evita un look total.


75590.jpg

Linii perfecteCulorile vegetale imbraca acest asternut in linii multicolore, fiind util mai ales daca vrei sa incalzesi un pic atmosfera data de iarna glaciala. Nu este o alegere buna daca nu esti adepta culorilor flashy in dormitor.


75592.jpg

Neo-barocAcest stil devine contemporan gratie jocurilor subtile de linii. Este perfect pentru un interior masculin foarte sic. Este o alegere buna doar daca crezi ca nu te vei plictisi foarte repede de acest stil.


75588.jpg

GipsyIn Japonia, rosul simbolizeaza expansiunea, serenitatea si armonia. Kenzo a adoptat aceasta culoare in noua sa colectie de asternuturi, in stilul gipsy. Nu este stilul tau daca iti place minimalismul si liniile sobre.


75589.jpg

GlamourAnemone si linii bicolore se gasesc in aceaste asternuturi semnate Sonia Rykiel. Sunt perfecte daca esti fashion-addicted, dar ai grija sa nu fie prea feminine pentru iubitul tau!


75591.jpg

HalucinantGeometrie si motive grafice flashy pentru un rezultat perfect de design interior! Este de adoptat daca esti deja fan al motivelor geometrice, dar nu prea se potriveste in camere sobre.


75586.jpg

Lenjerie de budoarDaca te incadrezi in genul femeii cochete, femme fatale, atunci aceste asternuturi sunt perfecte pentru tine! Rosul aprins si liniile baroc merg foarte bine cu un pat teatral.


75587.jpg

PrunaLiniile violacee pe fundalul obscur de culoarea prunei ii confera acestei lenjerii un aspect foarte sic si un je ne sais quoi foarte feminin. Este de adoptat daca peretii camerei sunt de un alb imaculat, si nu este o alegere potrivita daca peretii sunt rosii sau maro.
Recomandari