Bun gust in mobilier - nobletea lemnului masiv

Bun gust in mobilier - nobletea lemnului masiv
  calendar_month        
In ultima vreme, trendurile in decoratiuni interioare ne spun sa ne indreptam catre minimalism in alegerea mobilierului. Lemnul nu mai este apreciat asa cum era odinioara, ba chiar s-ar putea spune ca este eliminat partial din ultimele oferte de mobilier de pe piata.

Pentru aceia care apreciaza insa rafinamentul clasic si bunul gust, Rendez-Vous Ambiance va ofera prilejul de a patrunde intr-un spatiu cu adevarat de poveste. Fiecare piesa de mobilier respira atat un aer nou, cat si un aer de vechi, misterios.75155.jpg

Lumea mobilierului s-a largit in diferite concepte de forma si structura, destinate explorarii ideilor privitoare la utilizarea lemnului.

Rendez-Vous Ambiance redefineste ideea de mobilier din lemn, intr-o maniera complet noua. Combinatiile din lemn pot fi infinite. Inovatia si durabilitatea joaca un rol esential la ora actuala in privinta mobilierului din lemn, care prezinta nu doar un aspect sofisticat, ci si o utilitate maxima.

Masutele pentru servirea ceaiului, pe care se regasesc lampioane creaza o atmosfera unica si speciala, desprinsa parca din filmele vechi. Prezenta sobei, potenteaza aerul de intimitate si confort si ofera o experienta de neuitat.

50351.jpg

Rendez-Vous Ambiance va invita sa degustati cele mai deosebite ceaiuri din lume si sa descoperiti nobletea lemnului masiv. Lasati-va antrenati in spectacolul ceaiului si povestea stejarului!

Incepand cu data de 15 septembrie, Rendez-Vous Ambiance va asteapta in Calea Floreasca nr. 102, sector 1, telefon 0720 070 286. Mai multe detalii pe site-ul web al Rendez-Vous Ambiance - www.rv-ambiance.ro .

Ceainaria Rendez-Vous ofera intr-o ambianta plina de stil naturalul si sanatatea. Nu ezitati sa imbinati aceste doua lucruri cu un moment de placere in compania unui ceai adevarat... veniti la Rendez-Vous pentru a va ingriji si pentru a gasi o clipa de liniste.

Recomandari