Calendarul Alexandrion 2012

Calendarul Alexandrion 2012
  calendar_month        
Lansarea calendarului Alexandrion a avut loc intr-un cadru mitic. Chronos, gardianul timpului, a deschis portile Palatului Cesianu-Racovita si i-a invitat pe participanti sa traiasca o experienta autentica in Grecia Antica alaturi de zeitele Athena, Artemis, Erato, Afrodita, Nike si Medusa. La eveniment au participat: Jojo, Venera Arapu, Geanina Varga, Sonia Argint Ionescu, Stefana & Cristian Samfira, Ioana Ghinghina, Adrian Oianu, Kinga Varga, Ciprian Sipos, Camelia Negrea, Alin Galatescu.

Catrinel Menghia, cel mai cunoscut manechin international de origine romana, este imaginea primului calendar Alexandrion Grup, lansat in Romania la inceputul acestui an. Proiectul este realizat in colaborare cu fotograful Marius Baragan si reuneste elemente ale mitologiei grecesti - muze, zeite, fauni, harpe si capitelii dorice - in sase cadre desprinse din Olimp.

Proiect fotografic cu personaje din Grecia Antica

Proiectul fotografic transpune, intr-un concept unitar, personaje emblematice ale Greciei Antice.
Catrinel Menghia intruchipand pe rand: Athena - zeita intelepciunii, Artemis - zeita vanatorii, Erato - muza dansului si a muzicii, Afrodita, Nike si chiar Medusa cea care impietrea argonautii.
51246.jpg


Alexandrion Grup s-a implicat in sustinerea proiectelor din diferite domenii: sport, cultura, arta, caritate, mediu sau protectie sociala, insa acest demers este unic pentru noi. Calendarul Alexandrion 2012 a carui imagine este supermodelul Catrinel Menghia se incadreaza in trendul Grupului de a colabora cu personalitati si din lumea celor sapte arte - de la moda pana la cinematografie.

Fotograful Marius Baragan a reusit, cu multa imaginatie si curaj, sa creeze un concept inedit. Fiecare din cele sase scene are complexitatea ei si in acelasi timp spectaculozitatea lumii antice grecesti. Noi am fost incantati de toate si credem ca vor starni multa admiratie
, a subliniat Bogdan Anghel, PR&Media Relations Officer Alexandrion Grup Romania SRL.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Framantari
  • person

    "if you love something let it go..if it comes back to you it's yours..if it doesn't..it never was."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right