Casa care te face sa slabesti

Casa care te face sa slabesti
  calendar_month        
Ti-e foame? Urca pe scara pana-n in bucatarie. Vrei la toaleta? Urca pana la etajul 10 unde e singura baie. Exista case realizate astfel incat sa te faca sa te misti si sa te cateri in mod constant. Autorul cartii High Fit Home, Joan Vos MacDonald spune ca aceste locuinte te fac sa te tot plimbi prin casa pentru activitatile obisnuite.

Fotografii cu casele care te fac sa slabesti aici .

Alege-ti calea

Vorbind de extreme, pentru a ajunge la aceasta casa din Slovenia, din Stol Mountain Ridge trebuie sa te cateri pe pereti de gheata. Vestea buna este ca traseul de nivel avansat te va face cu siguranta sa arzi caloriile unei fripturii copioase.

Casa de pe traseu

Pentru a ajunge la casa de pe insula San Juan, Washington, este ca si cum ai face o drumetie. Si daca asta nu te oboseste, incearca sa mergi cu bicicleta cei aproximatic 170.000 mp de stepa si teren muntos care inconjuara casa.

Casa din mijlocul lacului75400.jpgO politica stricta care interzice ambarcatiunile cu motor pe acest lac inseamna ca vaslitul este singura cale de a ajunge la aceasta casa. Vestea buna? Poti lasa mersul la sala la o parte pentru ca vaslitul te va tine intr-o forma de zile mari.

Casa cu vasle

Acest cartier de pe coasta suedeza presupune cizme de pescar. Mai ales ca singura cale de a imprumuta o cana de zahar de la vecini este sa vaslesti pana la bucataria lor.

Schiaza pana acasa

Singura modalitate de a ajunge la casa din Zauchensee, Austria este de a-ti pune skiurile si de a aluneca usor pana la usa.

Jungla din casa

O casa facuta cu tot felul de franghii in capatul carora se afla baia, bucataria si dormitorul. Designer-ul Owen Moss, a realizat casa pe 3 etaje si a inclus multe unghiuri si curbe care sa te faca sa te misti constant pentru a vedea ce e dupa colt.

Baie la etajul 10Cand arhitectul Peter Anderson a intrebat proprietarii daca vor lift pentru casa lor de 10 etaje, acestia au zis ca fugitulde de jos in si sau invers pe scari le va face bine. Baia este la ultimul nivel, iar de la o camera la alta trebuie sa parcurgi doua scari.

Scari inclinate

Aceste scari abrupte si inclinate sunt realizate sa-ti faca picioarele sa experimenteze ceva intens. Si vei simti asta nu numai cand urci dar si cand cobori scara principala.

Casa fitness

Deci ai ajuns acasa, deschizi usa de la intrare si pazea! Primul obstacol dat de o podea neregulata, pereti inclinati si tot felul de scari. Dupa ce treci de aceasta zona, urmeaza o zona de catarat care te va duce la baie sau in dormitor.

Familia jucausa

O familie din Atlanta si-a accesorizat cele doua garaje cu o masa de ping-pong, un cos de backet, un perete de alpinism si multe altele. Asa ca acum, in loc de jocul de Scrabble de dupa cina, familia joaca ping-pong sau se intrece pe perete de catarare.

Sursa: Fotografii High Fit Home

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Melancolie...
  • person

    ""invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right