Contraste cromatice pentru biroul tau

Contraste cromatice pentru biroul tau
  calendar_month        
Nu trebuie sa lasi rutina sa iti copleseasca spatiul de lucru de acasa, chiar daca este vorba de incaperea in care intri sa muncesti, nu pentru distractie.


Pastreaza un contrast cromatic tonic si iti vei reimprospata fortele de cate ori vei pasi in incapere.Iata cateva idei de luat in considerare:Galben-gri daca esti genul ordonat si sobru. Ai nevoie de simplitatea si lejeritatea griului, insa si de tonusul oferit de galben in momentele mai putin inspirate.

Pastreaza tonurile de gri in imediata vecinatate a ochilor, pentru echilibru si plaseaza nuantele de galben in zonele in care ridici privirea sa te deconectezi.

51225.jpgVerde-gri daca nu te poti desparti de natura nici macar la birou. Verdele naturii iti reimprospateaza latura mentala mai mult decat orice.

Adu-l in birou printr-un dulap suspendat, la nivelul ochilor. Iar pentru momentele cand ti-e dor de senzatia oferita de iarba moale, alege un covor cu model in relief.

76099.jpgCaramiziu-alb pentru o fire energica. Adori albul si ordinea pe care ti-o inspira acesta, insa cand te simti epuizata ai nevoie urgenta de un contrast vibrant.

Ia din nuanta de rosu doar energia si lasa deoparte agresivitatea. Caramiziul are exact acest efect, mai ales daca il folosesti in imediata apropiere a computerului.

76098.jpgRoz-alb-negru daca romantismul tau nu poate lipsi nici din sfera profesionala. Iti plac contrastele, de aceea paleta cromatica alb-negru ti se pare cea mai "colorata" combinatie.

Insa rozul din viata ta este exact stropul de romantism necesar unui decor puternic. Inspiratia ta te va ajuta din nou.

76097.jpgSursa foto: http://www.houseinteriordesign.net/
Recomandari