Craciun si in gradina ta!

Craciun si in gradina ta!
  calendar_month        
Craciunul se apropie si nu ai idee cum ai putea sa-ti decorezi curtea si gradina din fata casei tale?

Ei bine cu doar cateva idei, exteriorul casei tale va arata superb. Ornamente cu clopotei, beculete jucause si globulete multicolore, toate vor impodobi feeric spatiul din afara casei tale.

Gardul cu zurgalai

Daca ai separat aleea de gradina printr-un gardulet de fier atunci cateva ornamente cu clopotei vor anima atmosfera intr-un mod placut. Daca pana toamna aceasta, atmosfera spatiilor verzi era animata de pasari, acum, ea este inviorata de clinchetul clopoteilor rotunzi.

Bine ati venit!

Langa usa de la intrare poti pune un ornament cu globuri si craci de brad. Alege un cosulet de care nu mai ai nevoie si umple-l cu cateva decoratiuni pentru Craciun. Acest aranjament pentru exterior va incanta pe orice vizitator.

Ghirlande naturale din ramuri de brad
75569.jpg


Decoreaza gardul exterior al casei cu ghirlande naturale de brad.

Confectioneaza-le din cateva ramuri ajustate de la baza brazilor sau cumpara-le de la magazinele ce comercializeaza plante si alte produse pentru gradina.

Ramurile pot fi legate intre ele cu sfori, iar surplusul te va ajuta sa le fixezi de stinghiile gardului.

Iata vin colondatori!

Ghideaza calea colindatorilor spre usa ta. Cumpara cateva recipiente incolore destul de inalte si umple-le cu pietricele.

Pune in mijlocul acestora cateva lumanari, iar cand se lasa seara aprinde-le. Atmosfera lor va fi cu mult mai interesanta decat cea pe care o ofera instalatiile de pom.

Sursa: fotografii, bgh.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diete la orice varsta
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right