Creeaza o camera de poveste pentru copilul tau!

Creeaza o camera de poveste pentru copilul tau!
  calendar_month        
Culorile au o importanta mare in ambianta camerelor, mai ales pentru copii, marcand si punand in valoare zone estetice si functionale.

Culorile utilizate in ambianta camerelor pentru copii, trebuie alese astfel incat sa creeze armonie intre toate elementele incaperii, atat pereti cat si mobilier, tapiterie, covoare, perdele, paturi.

Magazinul online www.perdele-online.ro va ofera o gama larga de produse pentru camera copilului dvs. - perdele, draperii, cuverturi de pat - intr-o paleta coloristica adecvata varstei, pentru fetite si baietei, asortate astfel incat acestia sa se simta excelent in camera lor.

51207.jpgPerdelele si draperiile sunt foarte bine asortate, cu personaje din desenele animate spaniole, personaje pacifiste, linistite, cu draperii viu colorate, atractive, pline de viata. Pentru perdele se foloseste foarte mult material cu in, cu diverse broderii. In plus, producatorul spaniol vine in completare cu diverse cuverturi de pat, cu multe aplicatii, un mod excelent de a acoperi patul copilului dvs.

76083.jpgDar cel mai bine le puteti vedea vizitand magazinul online www.perdele-online.ro, categoria cuverturi de pat pentru copii respectiv perdele si draperii copii, unde veti gasi mult mai multe informatii legate de modele, dimensiuni si culori!

Reig Marti si partenerul sau din Romania, Tak Home Decoration, va ajuta sa aveti o camera perfecta pentru copilul dumneavoastra!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Table Backgammon Online
  • person

    "everything from everywhere"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right