Cum poti decora peretii fara ajutorul tablourilor

Cum poti decora peretii fara ajutorul tablourilor
  calendar_month        
Peretii reprezinta unul dintre aspectele asupra carora ne concentram mai putin atunci cand ne amenajam locuinta .

Daca nu-ti plac tablourile sau vrei sa incerci ceva nou, exista numeroase accesorii care creeaza un aspect inedit pentru spatiile interioare.

1 Lumanari

Cumpara suporturi din fier forjat care se pot prinde pe perete. Alege pe cele care se potrivesc cu stilul interior, mai simple sau cu diverse accesorii din metal, sticla, etc. Ataseaza lumanari.

2 Stickere

Una dintre cele mai moderne tipuri de decoratiuni pentru pereti sunt stickerele. Acestea vin in diverse forme si culori, de la animale la plante, de la figuri abtracte la cele geometrice etc. Poti sa te joci cu dispunerea mobilei si a stickerului respectiv pentru a realiza ceva inedit. De exemplu, florile de pe sticker ar putea semana foarte bine cu cele de pe covor.

3 Ceramica

Pentru un aspect rustic, foloseste piese din ceramica. Prinde-le pe pereti si pune in valoare cateva vase deosebite, fie ca este vorba despre suveniruri din vacanta, fie ca ai facut cateva achizitii de la mesterii populari romani. De asemenea, te poti orienta dupa o ceramica eleganta, pretentioasa.

4 Piese unice sau colectii

O piesa mostenire de familie, precum o colier sau o colectie de evantaie pot fi atasate pe un perete.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari