Cum sa iti amenajezi dormitorul

Cum sa iti amenajezi dormitorul
  calendar_month        
In acest articol am sa iti dau cateva sfaturi care o sa te ajute sa iti transformi dormitorul in asa fel incat sa nu fie strict un loc unde iti petreci clipele de relaxare, ci si un loc care sa denote un stil si o atitudine aparte.

Pentru a transforma un ambient cu o atmosfera rece intr-un loc cat mai placut nu trebuie sa investesti foarte multi bani. Este suficienta putina imaginatie. Astfel, ca sa obtii un maxim de efect cu un buget minim trebuie sa te concentrezi asupra accesoriilor si a decoratiunilor pentru a obtine un ambient primitor si modern.

Poti sa ai o imagine unitara a dormitorului daca vei tine cont de urmatoarele sfaturi:

1.Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si mai atragatoare trebuie ca lenjeria de pat si decoratiunile sa fie in nuante calde de rosu, orange sau crem. Acestea deschid si lumineaza interiorul camerei.

2.Daca dormitorul tau are un mobilier incarcat, iar spatiul nu este foarte generos trebuie sa adaugi doua elemente esentiale: o oglinda de perete ce sporeste impresia de spatialitate si niste perdele opace ce subliniaza senzatia de inaltime.75084.jpg

3.Daca dormitorul tau are o suprafata ce iti permite o zona de sedere si relaxare este indicat sa folosesti pouf-uri moi alaturi de un covor moale la atingere.

4.Un alt element important pentru a transforma dormitorul tau intr-un loc pentru vise frumoase il reprezinta lumanarile ce au suporturi in culoarea mobilerului deja existent.

5.Betisoarele parfumate completeaza atmosfera placuta creata de prezenta lumanarilor.Acestea dau o aroma placuta in camera chiar daca sunt asezate intr-un suport simplu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Baltile
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right