Decor calduros pentru o camera spatioasa

Decor calduros pentru o camera spatioasa
  calendar_month        
Moralul nostru urca intotdeauna cu cateva procente dupa ce am redecorat casa , fie ca e vorba de o metamorfoza completa, fie de cateva accesorii dragute. Misiunea este insa una dificila daca ai de amenajat o camera mica sau una spatioasa.

Iata 7 feluri in care iti poti transforma livingul imens intr-un decor primitor si calduros!
Culori inchise

Culorile deschise degaja o camera mica, iar cele inchise creeaza o ambianta mai calduroasa, dand impresia de ingustare a camerei. Nu ezita sa vopsesti si tavanul pentru un efect total. Dar nu e vorba doar de culoarea peretilor, ci si de culoarea mobilei, care tot inchisa trebuie sa fie. Pe scurt: evita albul!

Imprimeuri mari

Esti in cautarea uui tablou sau a unui sticker deosebit? Alege un model cu imprimeuri mari. Chiar si mobila poate raspunde acestui criteriu. Scopul imprimeurilor este sa atraga privirea catre interiorul camerei, in loc sa dea impresia unui spatiu intins.

Accesorii cu textura interesanta

In plus fata de infrumusetarea peisajului, anumite obiecte au capacitatea de a transforma o camera ca oricare alta intr-un spatiu relaxant. Pentru confort poti apela la materiale precum plusul, covoarele groase si pernele din puf.

Mobilier pe masura

Pentru a evita aspectul de camera goala, saracacioasa, decoreaz-o cu un mobilier pe masura, adica de talie mare! Biblioteca, canapea, televizor, tablou: toate trebuie incluse!

Creeaza un spatiu "lounge"

Pentru ca dispui de spatiul necesar, poti organiza si un loc de primire a invitatilor, in care sa amenajezi o canapea si cateva fotolii confortabile. Nu e nevoie sa le asezi langa perete: mai bine le dispui in centrul camerei, pentru a crea un loc primitor.

Imparte spatiul

Prin impartire, spatiul va fi utilizat la capacitate maxima. De exemplu, poti sa folosesti biblioteca pentru a imparti un spatiu mare in doua. Astfel vei dispune de combinatia living si sala de jocuri sau living si salon de luat masa.

Plante mari

Cumpara plante mari. Putin verde intr-o camera este necesar, iar in acest caz ai nevoie de tipuri de plante cu aspect de copaci. Dimensiunea frunzelor este si ea importanta.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right