Decoratiuni romantice pentru bucatarie

Decoratiuni romantice pentru bucatarie
  calendar_month        
Ideile romantice nu trebuie pastrate neaparat pentru Valentine's Day! Le poti folosi pentru toata casa si tot timpul anului.

Dar, de Valentine's, de ce sa nu-ti inviti iubitul la o cina romantica in propria bucatarie? Iata cum trebuie sa arate decorul, in 3 stiluri diferite: feminin, sofisticat si senzual.

1. Romantic inseamna sofisticat : o bucatarie teatrala

Arhitectura si ornamentele aplicate ii dau bucatariei luminozitate si un aer teatral. Designul cu stickere albastre si albe face ca tavanul si arcadele sa prinda viata.

Masa din lemn si marmura de pe dulapuri ii dau casei un aspect primitiv, singurul element functional care iese in evidenta fiind hota decorata. Asadar, invita-ti iubitul la o masa sofisticata si deschide larg geamurile pentru a intra aerul proaspat!
75618.jpg
2. Romantic inseamna feminin: cina pentru doi

Iata locul perfect pentru a-i servi cina iubitului tau! Aceasta este bucataria ideala pentru doua persoane.

Frunzele de bananier in marime reala impresioneaza nu doar prin maretia lor, dar ofera si continuitate cu gradina alaturata.

50824.jpg

3. Romantic inseamna senzual: bucataria rusticaAceasta bucatarie demonstreaza ca si rusticul poate deveni romantic, prin doar cateva elemente, cum sunt jaluzelele si vazele cu flori.


Invita-ti iubitul la masa cu o felicitare !
Recomandari