Decoreaza-ti casa cu flori...de iarna!

Decoreaza-ti casa cu flori...de iarna!
  calendar_month        
A venit anotimpul rece si in curand vor veni si sarbatorile de iarna. Casa ta cere sa fie "imbracata" de sarbatoare. Gradina este "amortita" si nu poti face prea multe lucruri pentru aceasta.

Venim in ajutorul tau cu sugestii: cum sa iti "imbraci" casa in flori!

Fiindca a venit frigul, nu iti poti lasa florile in balcon sa inghete.Pe langa acest aspect, casa ta va radia a frumusete si a prospetime fiind impodobita cu flori. Daca nu ai inca flori de ghiveci poate ar fi cazul sa iti cumperi.

Bambusul

Pentru cultura in vase mari se folosesc speciile bambus arudinaceae, bambus nigra sau bambus simonii. Planta exotica, poate fi asezata in coltul incaperii, dand o nota de relaxare camerei. Dea ceea se aleg speciile "pitice" care cresc doar 40 sau 50 de centimetri. Nu necesita ingrijiri speciale. Trebuie doar sa pulverizezi stropi de apa pe frunze de 3 - 4 ori pe saptamana.

Hedera (Iedera)

O planta de apartament cu un design ornamental excelent. Poate fi aplicata pe o etajera, ramificatiile ei reprezentand pentru proprietar o personaliate complexa.
Hedera, prezinta frunze mari pansate cu galben - crem. Se adapteaza usor ca si planta agatatoare fiind ideala pentru a impodobi o piesa statica de mobilier, dezvoltandu-se radid in inaltime.
Este o planta nordica, avand in permanenta nevoie de aerisiri si umiditare.

50363.jpg

Trandafirul Chinezesc

Ca si planta de apartament, este destul de pretentioasa datorita spatiului. Poate atinge chiar si 2 metri inaltime. De obicei, trandafirul chinezesc infloreste doar primavera si toamna, dar, cu o lumina adecvata, poate sa infloreasca pe toata perioada anului.
Culoarea florilor poate fi variata, cele mai indicare nuante pentru aceasta perioada a anului fiind noantele de rosu.
Florile sunt asezate in varful lastarului si dureaza doar o zi. Frumusetea lor fiind deopotriva inegalabila.

Recomandari