Decorul casei tale: Cum sa amenajezi o camera alba. Idei practice!

Decorul casei tale: Cum sa amenajezi o camera alba. Idei practice!
  calendar_month   update 13 Ian 2014, ora: 16:39      
Adela este o tanara pasionata de culori, finisaje, tapet, caramizi, lemn, iar lista poate continua la nesfarsit. Pe scurt, Adela este indragostita de tot ce tine de amenajari interioare. Ii place sa transforme, sa reamenajeze, sa se joace cu lumina si culorile, sa transforme niste simple camere in locuri calde, primitoare, din care nu-ti mai vine sa pleci.

Asa ca am rugat-o sa ne dezvaluie si noua cateva trucuri care ne pot fi de folos atunci cand vrem sa facem schimbari, mai mici sau mai mari, in casele noastre.

Cum decorezi o camera alba

Culoarea excita ochiul si face orice spatiu interesant si personal, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pictezi peretii. Albul peretilor pastreaza intr-o camera sentimentul de proaspat, curat si luminos si este o 'culoare' extraordinara de fundal pentru a face alte culori vizual uimitoare, punandu-le in evidenta.

In loc sa fiti intimidati de alb, mai bine uitati-va la aceasta culoare ca la un nou inceput pentru a face tot ce vreti intr-o incapere, punand in lumina exact obiectele sau culorile care va plac si nu uitati sa va lasati purtati acolo unde creativitatea va duce.

Camerele albe sunt o modalitate foarte buna de a afla ce anume inspira acestea si sa le puneti in valoare.

1. Daca doriti culoarea sa iasa in evidenta, o camera complet alba este modalitatea foarte buna de a incepe. Scaunele in acest exemplu sunt puse in valoare ca piese de arta.

99208.jpg

2. Imi place cat de simplu si calm se simte un spatiu ca acesta. In cazul in care acesta ar fi avut o podea de lemn colorata..pur si simplu nu ar mai fi fost aceeasi camera. Iar patina de uzura de pe podeaua alba, cu resturi si lacune arata foarte bine si ofera interiorului un efect aparte.

99209.jpg

3. Formele mobilierului si culorile din aceasta camera sunt mult mai evidente, iar podeaua alba pare sa ridice piesele departe de sol.

99210.jpg

4. Piesele de arta au un impact mult mai mare intr-un interior alb.

99206.jpg

5. Intr-un spatiu deschis, va puteti juca cu spatiile creand mai multe zone de interes. Pastrati camera in nuante deschise si lasati culoarea sa straluceasca prin tesaturi, opere de arta, decor si mobilier, iar spatiul se va imparti singur.

67044.jpg

99207.jpg

Va astept si pe pagina mea de Facebook, pentru mai multe idei: Facebook ALT Design Studio

Dar si pe site, daca aveti nevoie de sfaturi specializate: www.altdesignstudio.net

Recomandari

Newsletter Ele.ro

prima zi de scoala un chin sau o usurare
  • person

    "toti copii fac prostii dar toti iti spun sincer de ce. chiar daca au o imaginatie bogata sunt sincer"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right