Decorul casei tale: Cum sa realizezi singura o coronita de Craciun

Decorul casei tale: Cum sa realizezi singura o coronita de Craciun
  calendar_month   update 17 Dec 2013, ora: 15:16      
Adela este o tanara pasionata de culori, finisaje, tapet, caramizi, lemn, iar lista poate continua la nesfarsit. Pe scurt, Adela este indragostita de tot ce tine de amenajari interioare. Ii place sa transforme, sa reamenajeze, sa se joace cu lumina si culorile, sa transforme niste simple camere in locuri calde, primitoare, din care nu-ti mai vine sa pleci.

Asa ca am rugat-o sa ne dezvaluie si noua cateva trucuri care ne pot fi de folos atunci cand vrem sa facem schimbari, mai mici sau mai mari, in casele noastre.

Cum sa realizezi singura o decoratiune de Craciun

Mai jos veti gasi o idee foarte draguta de a va construi propria decoratiune de
Craciun. Aceasta se realizeaza din aceleasi role de hartie igienica cu care am mai realizat cateva decoratiuni pentru casa, in articolele trecute.

Consider acest proiect unul fermecator si ingenios si il apreciez pentru simplitatea si rapiditatea cu care se reazlizeaza, avand totodata si un efect extraordinar pentru spatiul nostru.

Pentru executia acestui ornament aveti nevoie de lipici, o pensula, vopsea, plastelina si, nu in ultimul rand, multe role de hartie.

98860.jpg

Dupa cum am mai spus, consider ca este o activitatea extraordinara de a va petrece cateva ore alaturi de persoanele iubite, sau de copii dumneavostra si de a va relaxa.

98859.jpg
66843.jpg
Daca aveti orice alte idei de decoratiuni realizate din role de hartie igienica, nu ezitati sa ne trimiteti cateva poze cu proiectul si etapele lui pentru a-l putea posta pe pagina noastra de facebook.

Va astept si pe pagina mea de Facebook, pentru mai multe idei: Facebook ALT Design Studio

Dar si pe site, daca aveti nevoie de sfaturi specializate: www.altdesignstudio.net

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Love songs
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right