Decoruri inspirate de primavara

Decoruri inspirate de primavara
  calendar_month        
Adauga explozii de culori, tipare energetice si motive vii, primavaratice, casei tale cu ajutorul acestor idei!


Aer primavaratic


Creeaza un living casual ce transmite primavara prin toti porii cu ajutorul pastelurilor. Adauga vaze vesel colorate, perne cu imprimeu de iarba, un covor de iuta pictat.75829.jpg

Primavara in dormitor

Mai stii tablia aceea de la capul patului care nu exprima nimic? Infasoar-o intr-un material mai tare si mai gros, cu model floral. Pune pe pereti cateva tablouri ieftine cu flori. Adauga stralucire camerei vopsind masuta de langa pat cu o vopsea metalica.

75833.jpg

Multe modele

Acest scrin cu sertare isi datoreaza aparenta dramatica unor hartii cu motiv botanic, atasate pe placaj cu spray adeziv. Incearca aceeasi idee si pentru lampadarele albe, daca ai asa ceva prin casa .

75831.jpg


Dungi si serpisori

Personalizeaza jaluzelele: lipeste benzi de scotch verticale si paralele pe jaluzea si folsoeste un burete de machiaj pentru a da cu vopsea acrilica intre ele. Lasa la uscat si indeparteaza apoi banda adeziva. Foloseste o perie uscata, tare, rotunda pentru a energiza umbrele cu mazgalituri.
51086.jpg


Piesa centrala de decor

Foloseste plante plutitoare pentru un strat de verde ce arata perfect in recipiente din sticla puse unul peste altul. Pe post de planta plutitoare inferioara iti recomandam lintita, iar deasupra va arata bine salata de apa.

75834.jpgBaia infloritoare

Ofera-i baii tale un aspect nou-nout transformand o oglinda obisnuita intr-o frumusete inflorita. Cumpara o oglinda cu rama dreapta (sa nu fie in relief) si lipeste pe aceatsa un autocolant pe gustul tau.

75832.jpg


Fructe si flori

Fructele exotice kumquats asezate in apa intr-o vaza constituie o baza unica pentru tulpina unor lalele galbene sau altor flori de primavara. Pune mere Granny Smith pe o tava si asaz-o in apropierea vazei cu flori, pentru un accent de culoare.
75830.jpg


Multe buline

Vopseste buline si dungi festive pe fata de masa alba si pe servete. Folosetse creta pentru a crea design-ul, apoi umple golurile cu vopsea de tesaturi sau cu vopsea acrilica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

familia si cariera
  • person

    "sa nu te uiti inapoi ci doar inainte"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right