Flori de Franta tres jolies

Flori de Franta tres jolies
  calendar_month        
Daca vrei sa dai o noua insufletire casei tale in aceasta primavara dar nu vrei sa depui prea mult efort si nici sa lasi o avere la magazinul de decoratiuni interioare poti recurge la stickerele din vinilin pentru pereti sau podea. Si pentru a fi in ton cu primavara cauta stickere cu modele florale.

Alternativa la tapet

Aceste stickere sunt o alternativa viabila la obisnuitul tapet si au avantajele unei mai usoare aplicari lasand peretele sa respire, intrucat nu se aplica pe tot peretele ci doar pe portiuni. Acestea nu au nevoie de vreun lipici special pentru ca se comporta asemenea unor abtibilturi.

Concept inovator

Stickerele sunt realizate de designeri, grafic-designeri si artisti. Toti acestia s-au unit pentru a realiza un concept original si inovator. Stickerele le poti lipi pe pereti, pe mobilier sau pe podea. Ele transforma peretele intr-un loc de joaca, unde compozitia si povestea sunt deschise noului.

75339.jpgArtisti

Printre designeri se numara Laurent Fetis, Ich&Kar, Kuntzel si Deygas, Pierre Marie, Maison Georgette, Tado, Jeremyville si Trafik.


75338.jpgReinventare

Pe langa rolul lor practic, modelele stickerelor si dispunerea lor te fac sa regandesti dispunerea si rolul accesoriilor interioare in general.

Creatorul din tine

O data achitizionate, le poti dispune ghidandu-te dupa propria imaginatie. Pe tavan, pe pereti (sus, jos, la mijloc) sau pe podea.

Si in Bucuresti


Daca te-ai hotarat si vrei sa-ti cumperi asemenea stickere ai doua variante: ori de pe internet ori din unele magazine home&deco din Bucuresti.


75340.jpgFiecare alternativa vine cu avantaje si dezavantaje: de pe internet ai o mare diversitate de modele, dar trebui sa astepti pana la 2, 3 saptamani, iar din Bucuresti le achizitionezi repede, dar alegi dintr-o gama mai modesta de modele.

Imagini preluate de pe www.domestic.fr

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Love me, love my words
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right