Mobilier din skate-uri

Mobilier din skate-uri
  calendar_month        
Designerii sunt in cautare de noi si noi materiale pentru realizarea pieselor de mobilier. Te-ai gandit ca si de la un skateboard poate iesi un scaun de lounge confortabil sau un cuier?

Dragi parinti, daca copilul a crescut si a lasat de izbeliste o colectie de skate-uri, iata ce puteti face cu ele.

75469.jpg



Un scaun ottoman

Una din piesele cele mai populare ale erei moderne, aceasta replica a unui ottoman obisnuit si-a gasit inspiratia din zona unde-ti sprijini capul, care seamana foarte mult cu o placa de skateboard. Confortabilul scaun de lounge, e facut din sapte placi tapitate si are cadru din metal.





Dulap
Perfect pentru camera unui adolescent, acest dulap facut din sase placi de skate se va incadra de minune intr-un decor modern. Nu este el foarte generos cu spatiul de depozitare, dar este potrivit pentru un adolescent care vrea sa aiba o camera cool.

75467.jpg


Cuier si ceas
In anii '70 rotile din poliuretan schimbau lumea skateboardingului. Acum, acestea nu le iau ochii doar copiilor pasionati de acest sport ci si designerilor care s-au gandit sa faca un cuier si un ceas folosindu-se de rotile placilor de skate.




75468.jpg



Masa
Avem un ottoman, un dulap, asa ca de ce nu am avea si o masuta. Aceasta masuta de cafea isi gaseste sprijinul in 8 placi de skateboard. Aspectul este unul cam dur si nu prea exista armonie intre placi si blatul de sticla.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Si totusi...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right