O altfel de bucatarie

O altfel de bucatarie
  calendar_month        
Spiritul inovator nu a incetat niciodata sa ne paraseasca. In ceea ce priveste amenajarea locuintei, un loc special il rezervam bucatariei.De ce tocmai bucataria? Pentru ca bucataria constituie un spatiu intim, comfortabil, in care marea majoritatea prietenilor se simt cel mai bine la o ceasca de cafea sau de ceai, si pentru ca atunci cand pregatim ceva savuros, avem nevoie si de dotarea corespunzatoare, alaturi de atmosfera de rigoare.

Specialistii de la LG s-au gandit sa ne inveseleasca putin sederea in bucatarie prin lansarea unei linii de produse speciale.

Frigiderul cu televizor incorporat este menit sa destinda atmosfera si sa ne permita sa urmarim programele preferate in timp ce luam masa sau in timp ce pregatim mancarea, indiferent de perioada zilei.

Capacitatea frigiderului este de 357 de litri, acesta beneficiind de un display LCD, control electronic pe baza de senzori, generator de gheata automat si dispersor de apa si gheata.

75169.jpg

Televizorul incorporat are o diagonala de 13 inci, telecomanda, dvd si vhs, adica cam tot ce ti-ai putea imagina.

Iar daca accentul nostru cade pe design, atunci gama cu accente artistice poate fi alegerea perfecta. Celebrul pictor coreean Seung-rim Ha a revolutionat designul produselor LG, combinand motivele florale cu cristalele Swarovski.

Renumitul pictor a conceput motivele florale pentru frigiderele si masinile de spalat LG, designerii companiei venind cu ideea de a le incrusta cristale Swarovski, oferindu-le astfel un aspect si mai sofisticat.

Daca deja va imaginati cum ar arata in bucataria voastra, mai aveti putina rabdare. Deocamdata aceasta linie artistica s-a lansat dora pe piata din Coreea, urmand ca in perioada urmatoare sa patrunde si pe alte piete.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

astazi am chef sa vorbim despre.....
  • person

    "nimanui nu i s-a promis ziua de maine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right