Tapetul din nou la moda

Tapetul din nou la moda
  calendar_month        
Dupa ce a stat pe locul doi in favoarea vopselei lavabile, tapetul este din nou la moda. Florile, liniile sunt aduse la zi prin culorile proaspete si curate. Dar pe langa tiparele clasice, cele subtile sunt folosite pentru a crea adancime si dimensiune.

Look-ul actual in materie de tapet este cel natural si textural, cu delicate influente asiatice si tipare de frunze cum ar fi cele de bambus.

Designerii apreciaza tapetul cel nou texturat, descrise deseori ca arhitecturale sau tranzitionale, insemnand ca efectiv aduna schemele de decorare vechi cu cele noi.

Majoritatea desenelor sunt inspirate de natura

Altele aduc aminte de granit sau alte pietre naturale cu un look atat de natural incat trebuie sa sa atingi peretele pentru a determina cu exacticate ce este. Alt tip de tapet copiaza furnirul lemnului.

La cote inalte sta tapetul pictat de mana pe orice de la vinil pana la hartia cea mai fina de orez. Acest tip de tapet poate fi scump, dar rezultatul este uimitor. Este o atingere umana intr-o lume super tehnologizata.Oamenii reactioneaza pozitiv la noul look al tapetului. De asemenea, se mai fabrica si un tip de tapet care incorporeaza aceeasi culoare in nuante diferite.

Intoarcerea tapetului este o oportunitate buna pentru a adauga atmosfera casei cat si pentru a acoperi eventualele imperfectiuni ale peretelui. Cu siguranta gama larga de tipare si culori se potriveste gustului tau si decorului tau.

Ce este nou la tapet?

Lucrurile noi in privinta tiparului tapetului si a texturilor le reprezinta print-urile clasice retro, cele orientale, botanice, geometrie metalica, furnirul, blana falsa si cele care mimeaza iarba naturala.

Nu uita sa folosesti tapetul doar pe un singur perete. Pe restul peretilor poti folosi vopsea lavabila in culori contemporane.

Tipare mari, indraznete, texturate sau cu un finisaj sclipitor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

am trait-o si pe asta
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right