Tendinte in design pentru 2007

Tendinte in design pentru 2007
  calendar_month        
Culoarea ciocolatei, argintiu si culoarea lamaii, texturi, corpuri de iluminat high-end si mobila de bambus. Acestea sunt cateva dintre trend-urile anului in curs in ceea ce priveste design interior.

Cand vine vorba de culori, ne intoarcem in trecut. Se intoarce maronul si portocaliul ca si culori calde si confortabile inspirate de anii '70. Gri, maron, negru si galben se folosesc la vopsirea peretilor. Culorile pastelate din anii trecuti sunt inlocuite de tonuri indraznete.

Negrul continua sa fie culoarea dominanta, dar trebuie sa fie stralucitor. Se poate combina cu alb, rozaliu, turcoaz sau rosu pentru a asigura look-ul modern. Nuantele naturale si verdele continua sa fie prezente.

Culoarea ciocolatei este clar in trend. Se asorteaza cu culoarea lamaii. Mai poate fi asortata cu culoarea caisei sau argintiu mat.Textura este elementul cheie in modul cum ochiul percepe culoarea. Finisajele sunt importante anul acesta.

Si furnirul exotic se remarca indeosebi in 2007. Se impaca bine cu stilul clasic, contemporan si tranzitional.

In ceea ce priveste finisajul la lemn, imperfectiunile, varsta si caracterul continua sa domine.

Provocarea este de a crea spatii versatile cu zone functionale pentru depozitare astfel incat focus-ul sa fie pe living si nu pe lucrurile din living.75205.jpg
Mai mult decat in anii trecuti, anul acesta va consta din amestecul a doua ingediente si anume stilul si confortul. Nu conteaza cat de stilata este o camera, daca nu te face sa te simti relaxat si confortabil inseamna ca nu este decorata cum trebuie.

Pardoseala din lemn este de culoare inchisa.

75207.jpg
Trend-urile 2007 se bazeaza pe o noua miscare de traditional-modern. Amestecul de materiale moderne cu design traditional. Continua stilul retro, art-deco, modernism si baroc, dar cu o tenta moderna.
75204.jpg

75206.jpgTapetul se intoarce in forta. Noul val este cu tipare mari si indraznete, de preferat texturate sau cu un finisaj sclipitor. Nu uita ca tapetul este folosit doar pe un perete in design-ul contemporan.

Lemnul, plasticul, sticla si metalul sunt materialele folosite. Interiorul natural contine mult bambus.Fotografiile au fost preluate de pe site-urile www.cole-and-son.com si www.grahambrown.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

produse bio
  • person

    "produse bio pt toata lumea si toate buzunarele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right