Topul celor mai cunoscute branduri producatoare de obiecte sanitare de baie

Topul celor mai cunoscute branduri producatoare de obiecte sanitare de baie
  calendar_month     photo_camerawww.germanquality.ro    
Vrei să-ți amenajezi/renovezi baia, dar nu știi de unde să începi? Consultă lista noastră cu cele mai bune branduri de baie care se potrivesc oricărui stil. Fie că dorești să apelezi la servicii de design interior pentru o renovare completă sau doar dorești să adaugi câteva accente distincte la interiorul băii, am întocmit o listă cu cei mai cunoscuți producători, astfel încât să poți cumpăra obiectele sanitare dorite cu încredere.

Tradițional sau modern, vei găsi cu siguranță obiectele de care ai nevoie, având totodată garanția calității. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare brand și care este magazinul online ce le înglobează pe toate în portofoliu!

VILLEROY & BOCH

VILLEROY & BOCH a fost fondată în Lorena, Germania, în 1748. Are o istorie îndelungată de aproape 300 de ani. Stilul de produs care integrează ergonomia și estetica, designul perfect de armonizare generală a băii și conceptul organic de integrare cu natura, au făcut ca V&B să dețină o cotă de piață de până la 70%. Este, de asemenea, cel mai mare producător profesionist de obiecte sanitare din Europa, cu cea mai lungă istorie și cel mai mare număr de vânzări interne.

Produsele brandului acoperă obiecte sanitare, plăci ceramice, ceramică de uz zilnic și ustensile de bucătărie etc., cu multe articole. De la începuturile sale timpurii, este, de asemenea, o marcă preferată de multe familii regale din Europa.

GROHE

Înființat în 1936, GROHE este cel mai mare brand lider mondial în fabricarea și furnizarea de articole din cupru pentru baie de înaltă calitate. Scopul brandului este de a îmbunătăți calitatea, designul și tehnologia produselor, tocmai de aceea câștigat în mod repetat premii internaționale de top pentru design.

Este încă cel mai mare producător de produse pentru baie din Europa și este, de asemenea, primul brand dintre producătorii germani de baie care a început vânzările și producția internațională. Prezintă un spirit de precizie și de înaltă calitate pentru produse. Multe hoteluri din întreaga lume, cum ar fi Sheraton (Sheraton), Shangri-La (Shangri-La) și Hyatt (Hyatt), folosesc toate produsele GROHE, iar calitatea este foarte recunoscută.

HANSGROHE

HANSGROHE este o marcă de baie de înaltă calitate, de renume mondial, cu o istorie lungă de 107 ani. Angajat și în producția de coloane de duș, cu un desig avansat și excelent, a devenit un jucător important care conduce industria internațională a băilor. În plus, cooperează, de asemenea, cu mulți designeri renumiți, cum ar fi Philip Starck, un geniu al designului, și Nendo, o echipă de design japoneză bine cunoscută; toți aceștia au proiectat produse de baie pentru HANSGROHE.

DURAVIT

DURAVIT, brandul german de top pentru baie, a fost fondat în 1817. La început a fost doar o mică fabrică care producea produse de ceramică. S-a dezvoltat în producția de produse ceramice pentru baie la începutul secolului XX. Echipamentele de baie din ceramică sunt renumite în întreaga lume. Tehnologia și manopera rafinată, recunoscută de multe premii internaționale, oferă acum o gamă completă de produse pentru baie, inclusiv ceramică sanitară, mobilier de baie și seria de produse pentru baie și wellness nou înființată.GQS German Quality: Toate Brandurile de Top într-un Singur Loc

Magazinul online de obiecte sanitare GQS German Quality înglobează toate aceste branduri de renume și multe altele, oferind o gamă variată de produse, inclusiv vase wc, lavoare, bideuri, căzi de baie, baterii de baie, coloane de duș și diverse accesorii. Fie că ești în căutarea unui design modern sau tradițional, GQS German Quality îți pune la dispoziție produse de la Villeroy & Boch, Grohe, Hansgrohe și Duravit, asigurând astfel calitatea și estetica de care ai nevoie pentru a transforma baia ta într-un spațiu de lux și confort!

Descoperă-le și tu!


Recomandari