Whirlpool lanseaza primul pachet de electrocasnice `Prima casa`

Whirlpool lanseaza primul pachet de electrocasnice `Prima casa`
  calendar_month        
Whirlpool Romania a creat primul pachet de electrocasnice destinat consumatorilor romani care aplica pentru programul " Prima Casa".

Pachetul consta intr-un cuptor electric, o plita pe gaz, o hota telescopica si o masina de spalat vase, produse incorporabile, de calitate, in valoare totala de 800 de euro.


Acest pachet a fost gandit in parteneriat cu reteaua de magazine Flanco si se gaseste exclusiv in locatiile acestui retailer. Mai mult, Whirlpool Romania si Flanco ofera posibilitatea de a achita in 24 de rate fara dobanda!

"Tinerii care achizitioneaza o locuinta prin programul Prima Casa au nevoie de ajutor in echiparea bucatariei cu aparatura electrocasnica. Majoritatea isi doresc sa se mute cat mai repede dupa accesarea creditului si pentru acest lucru au nevoie ca principalele aparate electrocasnice sa fie deja instalate in bucatarie", a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania.

"Noi ne dorim sa fim alaturi de ei si ii sustinem prin crearea acestui pachet special la un pret avantajos. in acest mod, timpul alocat cercetarii si informarii prin magazine sau pe mediul online precum si resursele financiare necesare se reduc considerabil si, mai mult, tinerii vor beneficia de garantie si de calitatea garantata a produselor", a mai adaugat ea.

Gama de electrocasnice destinata programului Prima Casa se incadreaza in noile tendinte de design si aduce in plus si elemente de noutate in ceea ce priveste caracteristicile tehnice.

Avand finisaje din inox, aceasta gama de electrocasnice incorporabile include un cuptor electric de mare capacitate, o plita pe gaz cu comenzi frontale, o hota telescopica Confort Plus, si o masina de spalat vase, toate create in spiritul esteticii Whirlpool.

"Selectia de electrocasnice a fost gandita pentru a intregi design-ul mobilierului de bucatarie si pentru a putea fi expusa si in bucatariile deschise catre living. Am ales produse electrocasnice care mizeaza pe simplitate, linii drepte, fara led-uri colorate sau butoane multiple, produse care pot fi curatate usor, atat la interior, cat si la exterior.

Electrocasnicele alese pentru acest program au finisaje din inox tratat, care pastreaza toate calitatile materialului de baza si mai are si una in plus. Nu se murdareste usor si nu retine amprentele", a mai adaugat Mioara Bolozan.

51177.jpgModelul AKP 222 de cuptor electric de la Whirlpool are un consum care se incadreaza in clasa A, clasa cu consum redus de energie, si beneficiaza de functii precum cea de "termoventilatie", "patiserie", "dezghetare", "programare intarziata" si "siguranta pentru copii". Usa cuptorului a fost creata sa se mentina rece la exterior, pentru a evita accidentele si pentru sustinerea unor greutati mari.

Plita pe gaz AKR 362 se completeaza cu cuptorul incorporabil de la Whirlpool, avand aceeasi nuanta eleganta de argintiu mat, patru arzatoare pe gaz si aprindere electrica integrata in buton.

Hota AKR 643 de la Whirlpool prezinta un model telescopic de 60 cm, estetica Confort Plus, cu o capacitate de evacuare de 380mA/h, data de un motor cu 3 trepte de ventilare cu un nivel de zgomot redus, de numai 75 db. Optional, pe langa cele 2 filtre metalice lavabile, hota poate include si un filtru de miros din carbon.

Masina de spalat vase ADG 175 are o capacitate de spalare de pana la 10 seturi de vase si 7 programe de spalare cu 5 nivele de temperatura. Masina de spalat vase de la Whirlpool poate fi programata astfel incat la terminarea ciclului de spalare si uscare a vaselor sa se opreasca automat. Este din clasa AAA pentru spalare, clatire si uscare si poate fi programata cu pana la 24 de ore intarziere.Pachetul de electrocasnice destinat programului Prima Casa poate fi achizitionat in toate magazinele Flanco din Romania.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fondurile europene in 2011
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right