7 sufletele pufoase au nevoie de voi!

7 sufletele pufoase au nevoie de voi!
  calendar_month        
7 ghemotoace de blanita, 7 pufuleti jucausi isi asteapta condamnarea la moarte!

Impreuna cu mamica lor, abandonati in curtea Unitatii Militare din Chitila, isi traiesc ultimele zile pana cand echipa de hingheri va veni sa ii ia, joi 20 iunie.

Nu au nevoie de multe ca sa fie fericiti. Doar de putina hrana, un strop de apa, o mangaiere din cand in cand si un suflet mare care sa-i ia acasa!

Sunt toti baietei, metisi de terrier, cu ochi de niste margele rotunde si cu veselie in priviri. Ei inca nu stiu ce-i asteapta. Nu stiu ca oameni cu sufletul hain nu-i vor acolo si sunt gata sa de dispenseze de ei ca de o rufa murdara.

Ei inca se joaca cu mamica lor, dau din coditele neastamparate si asteapta ca cineva sa vina sa-i ia ACASA. Oriunde ar fi ea, cu un presulet pe prag pe care sa doarma incolaciti seara.
75415.jpg


Insa ma incapatanez sa cred ca soarta lor nu e pecetluita! Ma incapatanez sa cred ca inca sunt oameni cu suflet mare care ii pot lua acasa, fie si numai temporar, pana se remediaza situatia si se va gasi cineva dispus sa ii adopte.

75417.jpg


Haideti sa aratam tuturor ca omenia nu a disparut! Ca dragostea fata de animale e inca puternica si ca putem face gesturi omenesti!
Haideti sa-i luam acasa si sa-i salvam de la moarte. Macar pentru cateva zile, pana cand vor ajunge poate la un adapost. Totul e posibil, e nevoie doar de vointa noastra!

75416.jpg

Atasez cateva poze cu ei, sa-i vedeti cat de adorabili sunt.

Telefonul meu este 0741753433, ma numesc Raluca si oricand va pot oferi toate informatiile suplimentare de care poate aveti nevoie in caz ca va hotarati sa luati acasa unul din sufletele.

De asemenea, mailul este ralsera@yahoo.com, raspund cu drag la orice intrebare legata de ei.

Va rog din suflet, ajutati-ma sa ii ajut!

Recomandari