Alege un acvariu inedit!

Alege un acvariu inedit!
  calendar_month        
Te-au fascinat intotdeauna acvariile mari, cu pesti multicolori, care iti creeaza o stare de relaxare extraordinara si alunga orice urma de stres.

Ai admirat de cate ori ai avut ocazia acvariile-perete din cate o institutie importanta sau acvariile imense din cate un restaurant de lux.

Iar acum te bate gandul tot mai des sa iti procuri si tu o asemenea bijuterie vie, insa vrei ceva inedit.

Noi te ajutam cu cateva modele "iesite din tipare":

51094.jpg

Acvariu masuta de cafea este una din optiuni, daca il vrei in living, langa tine, sa il poti admira in voie ori de cate ori stai pe canapea, singura sau impreuna cu prietenii.

Schimba total infatisarea oricarei camere si nu este foarte costisitor, deoarece vasul nu are forme atipice. Iti va trebui lampa cu ultraviolete cu efect de intensificare cromatica si geam tratat contra mizeriei.

75850.jpg

Acvariu tablou este o optiune pentru cei cu spirit futurist si extravagant. Este mai greu de instalat, fiind la inaltime si necesita o iluminare suplimentara, de dedesubt, insa arata si spectaculor intr-o nisa, deasupra canapelei din living.

75851.jpg

Acvariu chiuveta il poti avea chiar la tine in baie, daca ti-au placut intotdeauna decorurile marine pentru aceasta incapere.

Necesita doar o grija suplimentara la curatarea geamului superior, care formeaza cuva chiuvetei si atentie sporita la obiectele contondente ce ar putea cadea in chiuveta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Emy
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right