Animale exotice de acvariu

Animale exotice de acvariu
  calendar_month        
Uneori te gandesti ca ai vrea un animal de companie dar nu ai suficient spatiu pentru asta?

Nu dispera - sunt multe animale care nu necesita mult spatiu sau mult exercitiu fizic si ar putea fi o companie buna in spatiul tau mic.

Avand in vedere a majoritatea sunt animale exotice , asigura-te ca este legal in zona in care locuiesti, inainte de a-l aduce acasa.

1. Soareci

Soarecii sunt animale grozave pentru spatiile mici, mai ales daca nu ai timp sa te ocupi de ei dar vrei ceva mic, dragut si blanos. Asigura-te insa ca iei o pereche sau un grup de femele deoarece sunt animale sociale si vor fi mai fericiti si activi daca au companie. Nu alege insa mai multi masculi deoarece se vor lupta adesea si va trebui sa-i desparti.

2. Crab in cochilie

Un acvariu de 35 de litri ar trebui sa fie suficient pentru a gazdui o pereche de crabi de marime medie, si pot fi chiar fascinant de urmarit. Sunt animale sociale, asa ca ar trebui sa tii macar o pereche pentru a avea companie.

50987.jpg

3. Tarantula

Tarantulele nu sunt periculoase si nici veninoase asa cum cred multi oameni, nu au nevoie de mult spatiu, si sunt chiar foarte curate.

4. Hamsteri

Cusca hamsterilor nu trebuie sa fie uriasa, iar acestea sunt animale care pot fi imblanzite usor si chiar ii poti lasa sa iasa din acvariu din cand in cand pentru putina miscare.

5. Scorpion Imperial

Scorpionii Imperiali sunt fericiti sa locuiasca intr-un acvariu mic si sunt cu siguranta interesant de urmarit. Ca si tarantulele, sunt chiar curati si usor de ingrijit. Nu sunt foarte veninosi, desi o intepatura va fi dureroasa, asa ca nu-ti recomand sa te joci cu ei prea mult.

6. Gandacii Giganti de Madagascar

Sunt cu siguranta niste animale de companie neobisnuite, dar acesti gandaci mari sunt chiar draguti. Marimea lor ii face usor de ingrijit, si nu au nevoie de multa atentie.

75693.jpg

7. Broaste

Sunt cateva broaste foarte potrivite pentru spatiile mici, precum broasca Americana Verde de Copac, broasca Leopard, sau cea Orientala - toate pot trai linistite in acvarii de 35 litri.

8. Sarpele de casa

Sarpele de casa este bun pentru incepatori si nu are nevoie de un acvariu urias, dar un adult are nevoie de unul de cel putin 70 litri. Serpii de casa sunt detul de usor de ingrijit si nu necesita foarte multa atentie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Case lemn
  • person

    "constructii case din lemn"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right