Craciunul, in ochii animalutului tau de companie

Craciunul, in ochii animalutului tau de companie
  calendar_month        
De Sarbatori, invata sa fii un stapan responsabil!

Ai adoptat de curand o pisicuta sau un catelus? Vei descoperi ca ghirlandele, podoabele stralucitoare, globurile colorate si beculetele luminoase din bradul de Craciun sunt aA€AjucariiaA€At irezistibile pentru noul tau prieten.

La fel de atractive i se vor parea si delicioasele preparate traditionale - cozonacii, caltabosii si raciturile - pe care le vei pune pe masa.

Insa cea mai mare greseala, care poate avea repercursiuni grave asupra sanatatii animalutului tau, este sa il hranesti cu resturile de la masa.

ARPAC (Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie) trage un semnal de alarma in privinta hranirii corecte a animalelor!

Cele mai multe boli digestive in randul patrupedelor apar din cauza unui regim alimentar dezorganizat, neadaptat varstei, taliei si speciei. De aceea, ARPAC te sfatuieste sa iti hranesti corespunzator micul prieten si sa te asiguri ca musafirii invitati la petrecerea de Craciun nu il vor hrani pe ascuns cu alimente nepotrivite.

Incepand din luna noiembrie, ARPAC a inceput derularea proiectului aA€AABC-ul Animalelor de CompanieaA€At, avand ca scop educarea copiilor pentru a deveni stapani responsabili de animale. Lectiile deschise dedicate elevilor de clasa a doua, organizate de ARPAC in parteneriat cu Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti si Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania, vor continua in luna ianuarie, dupa vacanta de iarna.

Pana atunci, cei interesati sa primeasca mai multe sfaturi gratuite despre ingrijirea animalelor de companie, sunt invitati pe pagina de Facebook aA€AABC-ul Animalelor de CompanieaA€At.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Romantic si rebel
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right