Gradina zoologica virtuala din Romania are o noua infatisare

Gradina zoologica virtuala din Romania are o noua infatisare
  calendar_month        
UPC Romania, in parteneriat cu Gradina Zoologica Bucuresti, relanseaza platforma Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din tara noastra.

Vizitatorii platformei se pot bucura acum de o noua interfata, mai prietenoasa, cu un design inedit, dar si de functionalitati noi. Toate aceste noutati completeaza conEAinutul bogat si aplicatiile deja existente si contribuie la o experienta uimitoare a vizitatorilor.

Relansarea Digital Zoo, un concept educational unic in Romania, a presupus dezvoltarea unei noi structuri si a unui nou design pentru website-ul proiectului, https://digitalzoo.kappa.ro/, dar si investitii in partea de logistica din spatele platformei aA€A" noi camere, mai performante, care transmit imagini de detaliu din amplasamentele animalelor de la Zoo Baneasa.

Familia VIP Digital Zoo se mareste

Noile vedete, care pot fi urmarite 24/7 prin live streaming, sunt cei doi coati de la Gradina Zoologica Bucuresti. Incepand de astazi, cei doi coati pot fi adoptati, virtual, de vizitatorii Digital Zoo. Numarul de specii care isi dezvaluie secretele in fata camerelor Digital Zoo creste astfel la 6 aA€A" lei, tigru siberian, pelicani, tamarini, lemurieni, coati.

Structura intregului website a fost regandita iar continutul actualizat.

Noul website Digital Zoo vine in ajutorul utilizatorilor cu o structura mult mai simpla.
Galeria multimedia, ce include imagini si clipuri video cu animalele de la Zoo, este mult mai bine evidentiata.
Suportul video si fotografiile din aceasta galerie completeaza continutul si ii ajuta pe exploratorii website-ului sa inteleaga mai bine secretele vietii animalelor salbatice.

51383.jpgDigital Zoo ii conecteaza pe oameni la un univers fascinant, ii ajuta sa descopere lucruri noi si le ofera acces liber la o serie variata de resurse multimedia. Proiectul a depasit zona online a platformei aA€A" este o experienta in sine, unica, prin care reusim sa-i aducem pe utilizatorii de Internet, iubitori de animale, mai aproape de ceea ce ii pasioneaza si intereseaza. Toate elementele universului Digital Zoo au fost gandite pentru a educa, a stimula creativitatea si curiozitatea vizitatorilor. declara Ariana Badin, Director Marketing, Comunicare si PR, UPC Romania.

Vizita la Gradina Zoologica este un moment important in dezvoltarea oricarei persoane. Cu toEAii ne aducem aminte de momentul in care am fost dusi sa vedem, pentru prima oara, animalele exotice. Tocmai din acest motiv, Digital Zoo este o modalitate extraordinara de a le oferi tuturor curiosilor care incep sa exploreze lumea ce ii inconjoara, posibilitatea de a ne vizita printr-un simplu click, declara Anca Oprea, Director al Gadinii Zoologice Bucuresti.

Relansarea platformei Digital Zoo este sustinuta printr-o campanie outdoor care va dura doua luni aA€A" este vorba de BuZoo aA€A" un autobuz RATB de pe traseul liniei 301 a fost transformat complet, pentru a-si transporta calatorii in universul Digital Zoo.
Recomandari