Rase de caini potrivite pentru femei

Rase de caini potrivite pentru femei
  calendar_month        
Autor: Corina Petrea

Securitatea si protectia este foarte importanta pentru orice femeie locuieste singura, indiferent de zona. Un caine te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa nu iti fie frica de nimeni si nimic atunci cand esti in casa sau pe strada.

In acest sens ai nevoie de un protector, un caine care sa fie dispus sa lupte pentru tine si sa te protejeze orice ar fi.


76243.jpg


Ciobanesc German
Ciobanescul german este un caine deosebit de inteligent, atent si intuitiv. Acesta nu va lasa pe nimeni sa se apropie de tine, cu exceptia persoanelor pe care le tretezi cu prieteni. Acesta este adesea suspicios si va incerca mereu sa te protejeze de pericole.

Patrupedul se dreseaza foarte usor, iti asculta ordinele, iar daca il recompensezi in mod corect, acesta va fi prietenul tau cel mai pun, pe viata.51303.jpg


Boxer
Boxerul face parte din categoria celor mai buni caini de protectie. Acesta va fi cel mai bun prieten al tau si te va iubi neconditionat. Mai mult decat atat, boxerul te va pune intotdeauna pe primul loc si va incerca, fara exceptie, sa faca in asa fel incat tu sa fii in siguranta, complet protejata.

Cainele are obiceiul sa latre la oamenii pe care ii considera un pericol si pune astfel, pe fuga, personajele negative. Cu un boxer in lesa, nu vei avea niciodata probleme.
76240.jpg


Pitbull
Pitbullul este un caine mare si destul de fioros. In mod normnal, aceasta a fost creat pentru lupte si este recunoscut ca fiind o fire agresiva. In realitate, totul despinde de modul in care dresesi patrupedul. Acesta poate unul dintre cele mai blande animale pe care le-ai intalnit in viata ta, dar numai daca il tratezi cu blandete si nu il pui in fata unor pericole.

Pentru a te proteja, pitbullul este in stare sa se transforme intr-o bestie care va fi capabila sa isi dea viata pentru tine.76241.jpg


Doberman
Cu o silueta impresionanta si un un aspect impunator, Dobermanul este perfect pentru o femeie singura, care are nevoie de protectie. Rasa a fost creata initial pentru protectie si paza, insa el poate deveni un companion ideal si un partener de joaca. Totusi, el nu uita niciodata ca rolul sau principal este acela de a avea grija de tine. Cu o socializare adecvata, Dobermanul este afectuos si loial, isi va pazi stapanul pana la ultima suflare.

Partea mai putin placuta este aceea ca pentru rezultate eficiente in timpul dresajului, cainele are nevoie de o prezenta constanta, care sa fie dominatoare. Atfel, cainele poate deveni neascultator si nesupus.76242.jpg


Schnauzer
Cunoscut pentru blana lui sarmoasa, Schnauzerul este un caine constiincios si curajos, dar mai ales foarte protector. Acestia sunt foarte suspiciosi si obisnuiesc sa isi protejeze stapanul prin alertarea acestuia in ceea ce priveste prezenta vreunui intrus. Schnauzerul este foarte usor de dresat, mai ales daca se folosesc recompensele care constau in mancare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

DIVERSE ........ORICE PENTRU TOATA LUMEA
  • person

    "spuneti orice .........."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right