Siguranta cainelui tau e importanta

Siguranta cainelui tau e importanta
  calendar_month        
Cainelui tau ii place sa mearga cu masina?

Calatoresti des cu el?

Daca da, atunci ar trebui sa arati aceeasi preocupare fata de siguranta cainelui tau precum arati pentru propria persoana sau alti pasageri. Daca prietenul tau patruped este ca si parte din familie atunci trebuie s-o dovedesti.

De ce nu ar fi si el tratat ca ceilalti membrii ai familiei si tinut in siguranta in timpul calatoriilor tale?

Chiar si o frana poate fi periculoasa

Sunt multe pericole pe care le poti infrunta in timpul calatoriilor cu masina, cum ar fi accidentele, dar chiar si o frana brusca poate avea ca rezultat ranirea prietenului tau.

Trebuie sa tii minte ca acele pericole care te pot afeca pe tine il pot afecta si pe el, de aceea e cazul sa iei anumite masuri de siguranta si pentru el.

Cu siguranta ai vazut efectele dure pe care le poate avea un accident. Acelasi lucru care li se poate intampla oamenilor in timpul unui accident li se poate intampla si animalelor.

Daca ar avea loc un accident iar cainele tau nu ar fi protejat, rezultatul ar putea fi tragic.Ce poti face pentru siguranta lui

Cu toate astea, sunt multe moduri in care iti poti proteja cainele in timpul calatoriilor cu masina. Exista o varietate de companii care produc centuri si hamuri menite sa protejeze cainii in timpul mersului.

Aceste dispozitive sunt create pentru a tine cainii in loc in timp ce masina se misca si ii poate salva viata prietenului tau in eventualitatea unui accident.

De asemenea se gasesc custi, de diferite dimensiuni care pot fi fixate pe scaunul din spate, impiedicandu-l pe cainele tau sa se miste de colo colo si sa se pune in ipostaze periculoase, sau sa distraga atentia soferului.

Este foarte important sa calatoresti in siguranta cu prietenul tau canin. Daca el nu este legat in ham sau nu se afla in cusca ar putea sa iti sara in poala si ar pune atat siguranta ta cat si pe a altora in pericol.

Cainii nu inteleg notiunea de siguranta asa cum o facem noi. Daca el va dori sa se joace sau sa-ti arate putina afectiune, faptul ca tu esti la volan nu-l va opri. Poate ar fi timpul sa te gandesti la siguranta lui si a ta, nu?

Recomandari