Cele cinci cuvinte care atrag saracia. Nu le mai rosti niciodata

Cele cinci cuvinte care atrag saracia. Nu le mai rosti niciodata
  calendar_month   update 01 Oct 2023, ora: 20:54      
Potrivit expertei în programare neurolingvistică, Paola Montalvo, trebuie să alegem cuvintele pe care le folosim zilnic, deoarece acestea au energie și sunt capabile să creeze realități. De aceea, ea recomandă să schimbăm anumite fraze pe care obișnuim să le rostim în timpul zilei, deoarece acestea ar putea să ne afecteze energia și să atragă sărăcia.

"Am să încerc".
Expertul asigură că, spunând această frază, vă declarați învins și înseamnă că nu mergeți nici înainte, nici înapoi, așa că cel mai bine este să spuneți "am de gând să o fac" pentru a decreta că tot ceea ce vă doriți se va rezolva.

"Am nevoie".
Spunând acest cuvânt ai putea să declari penuria, așa că ai putea atrage cu ușurință sărăcia. Paola Montalvo vă recomandă să folosiți mai bine expresia "merit", pentru că nu va veni din nevoie, ci din abundență.

"Nu pot".
Aceste cuvinte pot genera obstacole în viața ta, care nu îți permit să atragi abundența și te limitează. Expertul recomandă să evitați să spuneți fraze cu "nu" și să le înlocuiți cu "da".

"Puțin câte puțin"

Această frază poate simboliza obstacole sau legături care nu te lasă să avansezi, așa că cel mai bine ar fi să declari că mergi înainte și să spui că mergi "pas cu pas".

"A meritat suferinta sau durerea".

Montalvo asigură că enunțarea cuvântului durere ar putea însemna tristețe sau depresie, așa că cel mai bine ar fi să folosești această expresie ca "a meritat efortul" pentru a comemora tot ceea ce ai luptat pentru ceea ce ai obținut sau vrei să obții.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right