De ce nu este bine sa tii oglinzi patrate in casa, potrivit Feng Shui

De ce nu este bine sa tii oglinzi patrate in casa, potrivit Feng Shui
  calendar_month   update 03 Oct 2023, ora: 08:32      
Oglinzile și Feng Shui au o relație importantă, deoarece prin intermediul acestor obiecte energia poate fi reprodusă sau absorbită. Utilizarea lor necorespunzătoare poate atrage vibrații negative sau poate provoca stagnarea în viața oamenilor, atât la nivel personal, cât și la locul de muncă, din cauza fluxului inexistent de energie chi.

Dacă vrei să atragi lucruri bune, iată de ce NU ar trebui să ai oglinzi pătrate în casa ta.

Feng Shui consideră că există elemente care trebuie să urmeze o anumită formă pentru a rămâne în ton cu un mediu bun. Unul dintre cele mai relevante într-o casă sunt oglinzile. Aceste elemente pe care le folosim pentru a ne vedea reflexia și a ne aranja sunt mai importante decât credem.

Ele sunt capabile să reproducă sau să îndepărteze energia, după caz, dar pot provoca și probleme mai tensionate în casă. De ce? Atunci când oglinzile sunt pătrate sau au forme foarte ascuțite, Feng Shui susține că acestea ne pot conecta la pericol.

La nivel energetic, ascuțișul reprezintă tensiune și probleme. De aceea, nu ar trebui să ai NICIODATĂ oglinzi pătrate în casa ta. Dacă ai mai multe oglinzi de acest tip în casă, nu-ți face griji! O soluție imediată ar fi să le înlocuiești cu oglinzi care nu au vârfuri atât de ascuțite, însă, dacă acest lucru nu este posibil, poți plasa rame care să acopere vârfurile. Acest lucru va contribui la reducerea semnificativă a neînțelegerilor din casă, conform acestei filosofii orientale.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

nunta visurilor tale
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right