Feng shui in camera bebelusului

Feng shui in camera bebelusului
  calendar_month        
Feng Shui inseamna ordonarea spatiului in asa fel incat sa permita circularea libera a energiilor in casa si in viata ta. Ce mod mai bun de a-ti creste copilul decat intr-o atmosfera confortabila si relaxanta?

Siguranta bebelusului

Vrei ca bebelusul tau sa se simta in siguranta in dormitorul lui. Tinand cont de asta, vei pune patutul departe de usa sau de ferestre. Un perete solid in spatele patutului ii va oferi copilului un sentiment de securitate. Nimic nu se poate strecura sa-l ia prin surprindere.

Lumina, aer si culoare

Lumina si aerul proaspat sunt foarte importante in dormitorul copilului. Alege draperii care blocheaza lumina foarte puternica sau farurile masinilor de afara, insa fa in asa fel incat sa lasi impresia de lumina si aer in camera. Deci nu alege draperii intunecate si grele, ci opteaza mai bine pentru unele deschise la culoare dar cu un material consistent.

Culoarea camerei este foarte importanta. Copiii au nevoie de multa odihna. Ei cresc in timp ce dorm deci vrei sa doarma cat mai mult. O camera in culori pastel este foarte odihnitoare. Culorile de bleu, roz pal sau verde deschis, liliac sau galben pal sunt toate culori ideale pentru dormitorul copilului.

Spatiul de joaca

Jucariile suspendate deasupra patutului sunt bune atata timp cat nu sunt prea galagioase. Culorile aprinse si jucariile stimulante au si ele rolul lor, dar nu in dormitor. Ar trebui sa existe un spatiu sau o camera separata pentru joaca. Culorile tari, posterele si jucariile facute pentru stimularea simturilor sunt perfecte pentru zonele de joaca.

Ar trebui sa ai un loc in care sa la sezi pe toate cand joaca s-a terminat. O cutie mare sau un cos ar fi suficient. Aglomeratia si dezordinea nu este un lucru bun pentru nici o casa, desi strange-le rapid atunci cand copilul tau a incetat joaca. Indeparteaza orice jucarii stricate si, fie repara-le, fie arunca-le.

Feng shui inseamna confort si energie. Bucura-te de confortul si de copilul tau.

Recomandari