Feng shui in camera de zi

Feng shui in camera de zi
  calendar_month        
Feng shui este o tehnica de design care foloseste cele cinci elemente - lemn, foc, pamant, metal si apa - pentru a aduce energia pozitiva in casa.

Deoarece scopul este de a crea un mediu echilibrat, folosind feng shui pentru decorarea camerei de zi vei aduce armonia in casa ta.

La o cautare pe net cu siguranta vei gasi destui designeri feng shui, dar poti aduce singura energia pozitiva in casa ta invatand cateva principii decorative.

Arunca obiectele inutile

Elibereaza-ti camera de zi de mobilierul care nu este folosit. Daca este un scaun in colt sau o masa care nu a parut niciodata ca se afla in locul in care trebuie, scoate-o afara din camera. Acest lucru va optimiza spatiul disponibil pentru a putea aranja lucrurile intr-o maniera noua, adecvata.

Alimina piesele de mobilier cu margini ascutite sau patratoase. In feng shui, colturile drepte aduc energia negativa intr-o camera. Foloseste mese rotunde sau ovale pentru a crea energia pozitiva.

Aranjeaza mobilierul in asa fel incat sa poti vedea mereu usile de intrare, si lasa suficient spatiu intre piesele de mobilier pentru a permite energiei chi sa curga libera.Lumineaza toate zonele intunecate din camera. Poti folosi lampi, plante sau oglinzi pentru a aduce lumina intr-un colt si a atrage energia pozitiva.

Piesa centrala

Daca ai un semineu (si pentru a introduce si elementul foc ar fi ideal sa ai unul) fa-l pe acesta punctul central. Aranjeaza mobilierul in jurul semineului pentru a crea un spatiu intim si cald pentru conversatie. Nu-ti aranja mobilierul in jurul obiectelor de metal cum ar fi televizorul.

Ai grija ca masa din centru sa fie in permanenta curata. O masuta de cafea plasata in centrul camerei simbolizeaza sanatatea si ar trebui sa invite oamenii sa se aseze in jurul ei.

Incearca sa pozitonezi canapeaua cat mai departe de usa si fereastra, dar nu la o distanta prea mare de un perete. In feng shui , peretele este esential pentru a oferi securitate si protectie.

Foloseste oglinzi opentru a influenta circularea energiei in intreaga camera. Cand o oglinda este amplasata langa o fereastra, energia poate fi directionata catre o alta parte a camerei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Obsedati din toate zarile....
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Converse poseta
Shop Ele.rochevron_right