Feng Shui pentru dormitor - sfaturi pentru a atrage dragostea

Feng Shui pentru dormitor - sfaturi pentru a atrage dragostea
  calendar_month        
Ai probleme in ceea ce priveste viata amoroasa?

Poate ca solutia sta in arta Feng Shui si in aranjarea dormitorului astfel incat toate energiile pozitive sa fie atrase catre tine.


Iata ce anume ai de facut si cum trebuie sa iti schimbi dormitorul pentru a avea o relatie reusita, exact asa cum iti doresti.

Mentine curatenia dormitorului

Cand dormitorul tau este aglomerat si dezordonat, energia pozitiva din acesta va fi la un nivel scazut. Dezordinea este semn al faptului ca Chi-ul este blocat, ceea ce inseamna ca sansele tale la o relatie amoroasa buna sunt scazute. Asadar, incepe cu o curatenie temeinica si incearca sa mentii camera in perfecta ordine. Nu iti lasa hainele aruncate, pozitioneaza fiecare lucru la loc si incearca sa faci in asa fel incat sa nu exista nici macar o scama sau o pata pe parchet.

Fa loc pentru un eventual partener

Chiar daca nu esti intr-o relatie sau pur si simplu partenerul actual nu pare sa fie ceea ce iti doresti tu, asigura-te ca in camera ta exista loc pentru o persoana de sex masculin. In mod sigur sifonierul tau este plin cu haine si accesorii, insa conform Feng Shui, daca lasi cateva rafturi libere in speranta ca sunt pentru o alta persoana, acestea se vor ocupa in scurt timp. Asadar, strange toate lucrurile de care nu ai nevoie, impacheteaza-ti hainele pe care nu le mai imbraci din diferite motive (iti sunt mari, mici, sunt pentru un alt sezon etc), aseaza-le in perfecta ordina si lasa un spatiu mic disponibil.

Evita sa faci sport in dormitor

Atunci cand faci exercitii in dormitor sau depozitezi in camera echipamentul sportiv, munca depusa si energia risipita in incapere vor impiedica aparitia romantismului si a iubirii.

Scapa de energiile unor relatii vechi

In camera mai exista obiecte care au apartinut fostului iubit, cadouri pe care le-ai primit de la acesta sau fotografii cu el? Scapa rapid de toate aceste lucruri. Depoziteaza-le pe toate intr-o cutie, iar aceasta aseaza-o intr-o alta parte a casei tale (debara, balcon etc).

Indeparteaza imaginile nepotrivite

Adesea, fotografiile cu o singura persoana (mai ales daca esti tu) atrag energiile potrivnice unei relatii de cuplu. Aseaza pe pereti fotografii de grup, poze care au surprins unele dintre cele mai fericite si placute momente din viata ta.

Deschide larg usa camerei

Atunci cand tii usa in permanenta inchisa, este ca si cum ai tranti usa in nas iubirii. Daca vei lasa usa larg deschisa vei permite energiilor pozitive sa patrunda in camera ta, ceea ce va fi in favoarea unei eventuale relatii romantice.

In acelasi timp, un maner care are tendinta sa se desprinda poate fi un semn rau. In acest caz ai doua variante: ori iei cateva suruburi si prinzi bine manerul, ori il inlocuiesti pe acesta cu unul nou. A doua varianta este mult mai buna.

Fa un colaj

Ia o coala mare de hartie si lipeste pe aceasta imagini care sa iti inspire o relatie de dragoste perfecta, exact asa cum ti-o doresti. Imaginile pot contine peisaje romantice, plaja, o cabana la munte, un cuplu care se imbratiseaz si asa mai departe. Aceste imagini vor fi cu siguranta benefice si vor grabi intrarea unui barbat in viata ta.

Autor: Ana-Maria Dragota

Recomandari