Noi reguli feng shui

Noi reguli feng shui
  calendar_month        
Arunca clopoteii de vant, figurinele norocoase, cristalele si bibelourile care-ti umplu casa. Acestea reprezinta vestul, o filosofie de feng shui depasita si invechita.

Adopta feng shui-ul pur care a fost imbratisat de Dinastia Tang din China intre 618 si 907 pana cand presedintele Mao l-a interzis in 1949. Acum, in China se urmeaza regulile feng shui din timpul Dinastiei Tang.

Fara obiecte norocoase, simboluri sau superstitii culturale, fara rituraluri, fara preoti - tot ceea ce iti trebuie este un compas si o harta bagua, pentru a putea adopta feng shui-ul clasic.

Regulile usii

Evita dispunerea copacilor langa usa, intrucat opresc circulatia qi-ului.

Nu sta cu o usa in spatele tau pentru ca nu te vei mai putea concetra. Daca trebuie neaparat sa ai o usa in spate, inchide-o pentru ca qi-ul sa circule.

Regulile spatiului de lucru

Nu pune biroul direct sub o traversa.

Nu sta sub un tavan inclinat. Daca trebuie, stai acolo unde tavanul este cel mai inalt.

Nu sta cu spatele direct spre un colt.

Regulile dormitorului

Esti predispus la accidente? Dormi in pat cu cadru de bronz sau alt metal.

Te certi cu iubitul? Pune pe jos un covor rosu sau o lampa rosie pe o masuta, pentru a neutraliza efectul negativ al camerei.Regulile bucatariei

Nu pune cuptorul chiar langa chiuveta, intrucat acest lucru creeza probleme cu circulatia sangelui. Asigura-te ca sunt la o distanta de cel putin 30 cm distanta.

Evita crearea unei insule cu aragazul. Mancarea este afectata de qi-ul negativ rezultat si poate duce la probleme de sanatate.

Nu cumpara o casa cu bucataria in centru. Acest lucru cauzeaza dislocarea qi-ului si imbolnaviri frecvente.

Recomandari