Unde este bine sa pui usturoiul pentru a atrage norocul, potrivit Feng Shui

Unde este bine sa pui usturoiul pentru a atrage norocul, potrivit Feng Shui
  calendar_month        
Usturoiul a fost folosit de secole în diverse culturi pentru proprietățile sale protectoare și purificatoare. Chiar și în Feng shui, este considerat o amuletă puternică pentru a atrage bani și pentru a îndepărta energiile negative.

Capacitatea sa de a respinge ceea ce este nedorit și de a atrage ceea ce este pozitiv îl face un instrument valoros în căutarea prosperității. De aceea, vrem să vă spunem unde să il așezați pentru a vă aduce prosperitate.

Unde să ascunzi usturoiul pentru a atrage bani, conform Feng shui?

În portofel sau în poșetă

Plasarea unui cățel de usturoi în portofel sau în poșetă este o practică obișnuită în Feng Shui. Se crede că usturoiul acționează ca un magnet pentru a atrage banii și abundența. Asigură-te că îl înlocuiești atunci când începe să se usuce sau că îl schimbi în fiecare lună.

În bucătărie

Usturoiul poate fi așezat și în bucătărie, în special lângă aparatele care simbolizează abundența, cum ar fi aragazul sau frigiderul.

În birou sau în zona de lucru

Dacă aveți o afacere de acasă sau lucrați într-un spațiu de birou, ascunderea unui cățel de usturoi pe birou vă poate ajuta să atrageți oportunități financiare și succes profesional.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Planificarea proiectului pe fonduri
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right