3 decoruri tropicale

3 decoruri tropicale
  calendar_month        
Daca nu poti pleca intr-o vacanta exotica poti macar creea un mic paradis tropical la tine acasa.

Decor caribian

Creeaza o atmosfera de vacanta in casa ta prin decorarea camerelor pe o anumita tema. Daca iubesti marea, insulele din Caraibe citeste in continuare pentru a afla cum poti da accente exotice in casa ta.

Foloseste culori din natura. Pentru carpete, culorile de nisip sunt excelente. Albastrul Marii Caraibelor nu trebuie sa lipseasca din obiectele de decor.
75411.jpg


Pentru fetele de perne, perdele sau fetele de masa, alege materiale care vor crea pete de culori stralucitoare. Opteaza pentru modele florale trocipale, modele cu animale sau pasari.

Mobilierul ar trebui sa fie din lemn de bambus sau din rachita. Piesele din impletituri se vor mula perfect intr-un decor caribian.
Nu uita sa incluzi plantele tropicale ca arboreal umbrela sau diferite tipuri de palmier. Acestea vor avea nevoie de lumina naturala si de o ingrijire mai meticuloasa.

Pe masuta de cafea poti adauga boluri cu nisip, scoici sau pietricele.

Decor egiptean

Vopseste peretii in culorile nisipului. Daca ai timpul si abilitatea necesara poti textura peretii cu ajutorul unui burete, pentru a-i face sa aiba un look cat mai autentic.

Creeaza o mica opera de arta cu hieroglifice sau cumpara fotografii cu piramidele egiptenilor si atarna-le pe un perete. Ca accesoriite te poti gandi sa dispui vase sau vaze cu zei sau zeite, sau scene din viata egiptenilor.

In loc de masuta de cafea poti apela la cufere sau genti de voiaj vintage.
75410.jpgDecor brazilian

Decorul brazilian trebuie sa fie unul ecletic, o combinatie de design traditional cu unul modern.
Sarbatoreste carnavalul de la Rio prin folosirea unor accesorii extra large, colorate intens. O vaza, o lampa in nuante tari de rosu, albastru, verde, galben si portocaliu.

Obtine look-ul brazilian prin plasarea unor scaune din lemn, capitonate cu piele si o carpeta din piele de vaca.

Adauga mici accente aurii acolo unde poti si dispune o masca pe perete.

Recomandari