5 lucruri pe care le poti curata cu o periuta de dinti

5 lucruri pe care le poti curata cu o periuta de dinti
  calendar_month        
Dentistii recomanda sa schimbi periuta de dinti la fiecare trei luni. Inainte de a o arunca la gunoi insa, dezinfecteaz-o intr-un pahar cu antiseptic si apoi arunc-o - direct in dulapul cu produse de curatat.

Cine sune ca o periuta de dinti este buna numai trei luni? Prelungeste-i viata si pune-o la treaba in casa ta. Vei vedea cat de utila este.

1. Aragaze, butoane si manere

O periuta cu perii ceva mai tari este ideala pentru indepartarea resturilor de mancare depuse pe aparatura din bucatarie. Inmoaie-o intr-un lichid de curatat diluat cu apa si apoi foloseste-o pentru curatarea ochiurilor aragazului, manerelor sau butoanelor acestuia.

2. Haine patate

Dupa ce ai lasat hainele la inmuiat in dero sau intr-un detergent special pentru pete, freaca materialul pe dos cu o periuta de dinti.

3. Perii si piepteni

Freaca ustensilele de coafat precum periile sau pieptenii cu o periuta de dinti pentru a indeparta reziduurile lasate de produsele de styling lipicioase.

4. Filtrul de cafea

In timp, pe peretii filtrului de cafea se depune piatra. Inmoaie periuta intr-un amestec dintr-o parte otet si o parte apa, iar apoi freaca masinaria prin toate coltisoarele pentru a indeparta depunerile si petele.

5. Suprafetele din baie

Nu este nevoie sa-ti rupi unghiile. O periuta de dinti patrunde perfect intre bucatile de faianta si gresie, sau in jurul robinetelor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sensuri
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right