6 lucruri necesare pentru a organiza un gratar

6 lucruri necesare pentru a organiza un gratar
  calendar_month        
Suntem in toiul verii si ne petrecem majoritatea timpului in curtea din spatele casei, alaturi de familie si prieteni. O duminica dupa-amiaza ne trage mai mereu spre aprinderea unui gratar si leneveaza in scaune, la soare. Va oferim cateva sfaturi pentru ca petrecerea si gratarul sa fie reusite.

Scaune confortabile

Zilele de leneveala nu s-ar mai numi asa daca nu ar exista scaune sau o canapea confortabila pe care sa stai. Aceasta investitie nu este exagerata; cu doar 6 milioane poti sa cumperi 4 scaune si o masa perfecte pentru un gratar reusit.

Gratarul perfect

Un gratar reusit merita doar daca ai masina perfecta pentru a face treaba murdara. Numarul de oameni invitati va influenta marimea gratarului, iar stilurile si brandurile de gratare se gasesc din belsug. Daca adorati gratarul facut cu carbune, insa va inspaimanta efortul care trebuie depus, puteti opta pentru un gratar de interior. Beneficiile sunt aproape asemanatoare si munca este minima.

Vesela stilata

Vara este sezonul distractiei si ce metoda este mai buna pentru a reflecta bucuria sezonului, decat vasele viu colorate. Incercati sa cumparati doua seturi de vase colorate asemanator, pentru a le amesteca la nevoie.

Muzica buna

Muzica este unul dintre principalele motive pentru care o petrecere este buna sau nu, asa ca alege cu atentie. Daca vrei sa lenevesti la soare, opteaza pentru o muzica discreta, suava. Daca dai o petrecere la piscina, pune un radio preferat.

Jocurile

Sa fim sinceri, invitatii pot sta la soare sau pot inota in piscina un timp, insa la un moment dat se vor plictisi. Mentine distractia cu jocuri precum voleiul, frisbee, table, etc. Orice activitate de grup este bine venita.

Iluminatul

Petrecerea nu trebuie sa ia sfarsit cand soarele apune. Amplaseaza pe margine lumini specifice unei petreceri sau torte hawaiiene. Luminile mai speciale vor mentine distractia mult timp in noapte.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

tot my girl
  • person

    "viata e dureroasa in momente prea frumoase"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right